Can Caralleu, el teu club de benestar a Sarrià-Sant Gervasi

'The Walking Dead, claus per viure desperts' amb Borja Vilaseca el 22 de novembre

8 de novembre, 2018

Acostumem a creure que els morts vivents són personatges de ficció que apareixen de tant en tant en sèries i pel.lícules, però estem molt equivocats. En realitat campen lliurement entre nosaltres. Tot i que van camuflats de amb forma humana, els detectareu per utilitzar expressions com: 'Doncs aquí, de dilluns!', 'Anar tirant', 'Per fi és divendres', 'Impossible, no es pot', 'Buf, és el que hi ha'...
En aquesta xerrada, Borja Vilaseca compartirà claus per sortir de la inèrcia en la qual viu el col·lectiu de zombies i començar a viure desperts de forma lliure, madura, responsable i conscient.

La xerrada se celebrarà el dijous 22 de novembre a les 19h a la Sala 3. És gratuita per a abonats de Can Caralleu, els Clubs Claror i L'Esportiu de Llinars, i cal reservar plaça al tòtem d'activitats 'Esdeveniments'.
 
Borja Vilaseca és escriptor, conferenciant, professor i emprenedor de projectes orientats al despertar de la consciència de la societat. És el director del Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge i el fundador de La Akademia. Ha publicat 4 llibres i part de la seva obra literària estat traduïda i publicada en 16 països.

Més informació
Per conèixer millor en Borja Vilaseca, visita el seu web www.borjavilaseca.com

Si vols més informació de com arribar a Can Caralleu, clica aquí.
 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate