Can Caralleu, som més que fitness

Campionats de Pàdel Solidaris per recollir fons en favor d'entitats socials, t'hi apuntes?

8 de novembre, 2018

Aquesta temporada dedicarem tots els Campionats de Pàdel de Can Caralleu a recollir fons en favor d'entitats socials: la Fundació Maria Raventós, el projecte 'De l'Hospital a la Catedral', l'Associació esportiva BCN i la Travessa solidària Oncoswim.

Aquesta temporada dedicarem tots els Campionats de Pàdel de Can Caralleu a recollir fons en favor d'entitats socials, per contribuir a les seves causes solidàries, t'hi sumes?

17 de novembre: Projecte 'Cap infant sense regal aquest Nadal' de la Fundació Maria Raventós
La Fundació Maria Raventós és una organització no lucrativa d’acció social i educativa ubicada al barri de Sarrià. Va néixer l’any 1951 i des dels seus inicis ha tingut com a primera finalitat acollir i acompa­nyar noies i mares en risc d’exclusió social, per tal de facilitar la seva inserció social i laboral, mitjançant la formació i la capacitació per ser dones adultes, mares responsables i autosuficients. Recentment hem signat un conveni de col·laboració amb aquesta entitat per facilitar la pràctica de l’activitat física de les noies, i els fons recollits en el campionat es destinaran a la compra de regals per als seus fills.
Si vols saber més sobre aquesta entitat, clica aquí.

26 de gener: Projecte 'De l'Hospital a la Catedral'
És el projecte d'en Xavi Vallès, malalt de càncer, que vol contribuir a la recerca sobre el càncer en infants. Per fer-ho suma que suma un repte solidari i un repte esportiu: aconseguir fons per finançar un recerca de l'Institut del Vall d'Hebrón sobre tumors cerebrals infantils, i anar en bici elèctrica de l'Hospital del Vall d'Hebrón a la Catedral de Santiago de Compostela, en 17 dies.
Si vols conèixer el seu projecte, clica aquí.

6 d'abril: Travessa solidària Oncoswim
L'Oncoswim està organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer, i proposa un doble repte: un esportiu i un solidari. L'esportiu és una travessa de 30km, en equips de 4 nedadors, de l’Estartit a Calella, i el repte solidari és que per participar-hi cal aconseguir donatius per un import mínim de 500 euros. Un equip format per treballadors i amics de Can Caralleu, Jorge Guzman, Pau Blasco, Oriol Bonet i Marc Cabistany, han participat en les dues edicions anteriors i tenen moltes ganes de fer-ho una tercera vegada.
Si vols conèixer aquest projecte, visita el seu web aquí.

25 de maig: Pàdel per a la discapacitat intel·lectual
L'Associació esportiva BCN és una entitat que fomenta el desenvolupament i pràctica continuada de l’activitat física i esportiva de les persones amb discapacitat intel·lectual, i ho fa als espais esportius de Can Caralleu. Els fons recollits aniran destinats a la compra de nou material esportiu.
Si voleu conèixer el seu projecte a fons, cliqueu aquí.
 

Ostubre: Màster Final
Els campions i subcampions dels campionats anteriors es classifiquen directament per aquesta Màster final, la cloenda d'aquesta temporada de Pàdel solidari. (Data a concretar)
 

Més info:
Horari: de 9 a 15h
Categories: Mixta, femenina i masculina
Oberts a tothom | 20€ per persona (excepte la Màster Final que és gratuïta) | Inscripcions a recepció
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate