Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Milla Sagrada Família

La inscripció solidària de la Milla Sagrada Família, destinada a l'Associació de Nens amb Càncer

4 d'abril, 2018

La inscripció solidària de La Milla 2018 va destinada a La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per a les famílies dels nens i nenes amb càncer

La inscripció solidària de La Milla 2018 va destinada a La Casa dels Xuklis

La Milla destinarà aquest any la seva inscripció solidària a La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per a les famílies dels nens i nenes amb càncer, gestionada per l'AFANOC, l'Associació de Nens amb Càncer.

La casa dels Xuklis pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits i compresos, on es puguin sentir “com a casa” tant com sigui possible.

Un espai a prop de l’hospital on reben l’atenció mèdica, en un entorn tranquil i pensat per atendre la diversitat de nenes i nens de diferents edats (l’edat pediàtrica va des dels 0 mesos fins als 18 anys) i les seves famílies, tan culturalment com socialment.

 Alhora, cal que s’adapti a les diferents necessitats dels infants i de les seves famílies en funció de cada país d’origen (s’atenen famílies de qualsevol lloc del món).

Tots els participants a la Milla aportareu el vostre gra de sorra amb el preu de la vostra inscripció (5 euros).

Informa't de com pots contribuir encara més aquí!

 

 

GTranslate