Claror, més que Fitness!

Què significa tenir un segell EFQM per Claror?

30 d'agost, 2018

Per Claror, ser reconegut amb el segell EFQM 500+ va més enllà de la qualitat i estableix, segons el director general de Fundació Claror, Gabriel Domingo, un sistema permanent d’avaluació de la gestió que permet a l’entitat acreditar uns resultats de màxima qualitat de forma integral i sostenible.

El Segell d’Excel·lència EFQM és el certificat més prestigiós a nivell europeu en el que fa a la gestió empresarial, per això, per Claror significa el reconeixement a anys de feina de tota la organització en el camí cap a una clara aposta de diferenciació de l’entitat dins del sector esportiu.

Des del 2006 Claror va començar a implantar els processos de gestió que aconsella el model EFQM, en el camí cap a aconseguir una millora de la qualitat de forma global, dins d’un model que avalua tots els àmbits de la gestió. Gabriel Domingo assegura que aquest és un punt de sortida per seguir millorant en tots els aspectes i acomplint amb els estàndards de qualitat europeus que acredita el segell.

Claror esdevé amb aquest reconeixement l’única entitat esportiva d’Espanya en disposar actualment d’aquest distintiu, que tenen 98 empreses més d’altres àmbits d’activitat empresarial. A Catalunya, només disposen d’aquest segell 12 empreses, entre les que destaquen entitats com La Caixa o Banc Sabadell.

Així doncs, la certificació EFQM 500+, marca un abans i després en el camí de Claror cap a una clara aposta per la diferenciació qualitativa en el sector esportiu, garantint un nivell excel·lent de servei als abonats, així com una òptima gestió interna de l’organització.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate