Clubs Claror, més que fitness

Una higiene dental correcta també és clau per a la teva salut

19 de novembre, 2019

A més d'una alimentació sana i de fer esport, mantenir les dents i genives sanes és fonamental per gaudir d'una millor qualitat de vida.
 
A més d'una alimentació sana i de fer esport, mantenir les dents i genives sanes és fonamental per gaudir d'una millor qualitat de vida.
 
La higiene bucal diària i fer-se almenys una neteja bucal anual professional és molt important per a la nostra salut, perquè evita que l'acumulació de bacteris danyi l'esmalt i es formin càries; també evita l'acumulació de placa bacteriana i amb això la formació de tosca (sarro), que pot acabar produint fins i tot la caiguda de dents per malalties periodontals com la gingivitis (sagnat de genives) i la periodontitis (piorrea), que ocasiona la destrucció de l'os que aguanta la dent.
 
Patir problemes com la piorrea, a més, pot comportar un risc augmentat que apareguin i / o progressin algunes condicions sistèmiques, com ara les malalties cardiovasculars, diabetis, certes malalties respiratòries, artritis reumatoide, obesitat i síndrome metabòlica, així com alteracions de l'embaràs; fins i tot, estudis recents la situen com a factor de risc de desenvolupament d’Alzheimer.
 
Evitar aquests problemes és un treball diari, però almenys un cop l'any és imprescindible passar pel dentista perquè ens faci una neteja en profunditat i verifiqui que l’estat de les dents i les genives és correcte.
 
Per això volem recordar-te que tots els abonats i abonades dels Clubs Claror teniu la primera visita totalment gratuïta a les Clíniques Odontquality, preus molt reduïts en la neteja bucal i importants descomptes en qualsevol tractament.
 
Consulta aquests avantatges en detall entra AQUÍ

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate