Claror, més que Fitness!

El Claror Marítim servirà com a hospital de campanya durant la crisi sanitària del COVID-19

25 de març, 2020

L’Ajuntament de Barcelona aixecarà quatre hospitals de campanya a quatre Centres Esportius Municipals  pròxims als principals hospitals públics de la ciutat, Vall d’Hebron, Clínic, Sant Pau i el Mar, per tal de col·laborar a alleugerir la falta d'espai que tinguin els centres sanitaris al llarg de la crisi del COVID-19.

En aquest sentit, el Claror Marítim serà des d'aquest dijous el centre de suport a l'Hospital del Mar, habilitant-se espais com el pavelló per posar els llits que requereixi l'hospital.

Aquesta decisió de l’Ajuntament de Barcelona, i que compta amb la plena col·laboració de la Fundació Claror, servirà per anticipar-se al possible increment de casos al llarg dels propers dies.  Aquest treball s’està desenvolupant en el marc del Consorci Sanitari de Barcelona (conformat per l’ajuntament i la Generalitat) i les mateixes fonts destaquen que «la col·laboració tècnica és molt positiva».

A Claror estem orgullosos de col·laborar amb la ciutat en una situació com la que estem vivint. Tots junts, ens en sortirem!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate