Clubs Claror, els teus clubs de running

Inscripcions obertes al Cros de Muntanya de Can Caralleu del 28 de març, en la 20a edició de la cursa!

14 de febrer, 2020

Els Clubs Claror organitzen la vintena edició del Cros de Muntanya Can Caralleu el proper dissabte 28 de març, que inclou 2 distàncies: 20 i 8,5 quilòmetres.

Els Clubs Claror organitzen la vintena edició del Cros de Muntanya Can Caralleu el proper dissabte 28 de març, que inclou 2 distàncies: 20 i 8,5 quilòmetres.
 
La cursa de 20 quilòmetres, en commemoració dels 20 anys, està dirigida als corredors i corredores més atrevits, i l'altre de 20 quilòmetres, per als que s'inicien en el trailrunning. En la cursa de 20 quilòmetres hi ha disponibles un màxim de 300 dorsals i en la de 8,5 quilòmetres s'hi podran inscriure un màxim de 200.
 
La major part dels dos recorreguts es fan pel Parc Natural de Collserola, per corriols en terreny irregular, amb obstacles naturals i forts desnivells.
El temps invertit per fer les curses dependrà molt de l'estat de forma dels participants, però mai podrà superar les tres hores per entrar a la classificació.
 
La sortida serà al Claror Can Caralleu a les 10 hores en la versió de 20 quilòmetres i a les 10.15 hores en la de 8,5 quilòmetres, des del Passatge de la Blada, uns 200 metres per sobre de l'accés habitual al club. L'arribada serà, com en anteriors edicions, al camp de futbol de Claror Can Caralleu.
 

Inscripcions

Les inscripcions es fan exclusivament online fins al 22 de març a les 23h o fins a exhaurir els dorsals.
El preu és de 15€, i inclou dorsal amb xip, samarreta, avituallament tant durant la cursa com a l'arribada, foto i vídeo de l'arribada a meta.
 
Inscriu-te al web del Cros www.croscancaralleu.cat, on hi trobaràs tota la informació pràctica.
 
Estigues al dia seguint-nos als perfils d'Instagram, Facebook i Twitter de Clubs Claror i amb l'etiqueta #croscc.
 
T'esperem per córrer tocant el cel de Barcelona!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate