Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Claror Marítim, l'únic club de Barcelona amb fitness i spa de mar

Incorpora el ioga al teu entrenament, prova'l gratis a la setmana del Hatha Ioga de gener

10 de gener, 2018

Cos i ment: treballa les dues dimensions al Claror Marítim

Notes que et falta alguna cosa per estar del tot satisfet amb el teu entrenament? És el moment de provar coses noves! L'entrenament no és només força, resistència i velocitat; i no té per què ser sempre igual.

Què aconseguiràs amb el Ioga?
Amplitud de moviment articular: mantenir la correcta mobilitat de les teves articulacions és imprescindible per cuidar-les.
Consciència corporal i coordinació global: la capacitat de controlar el teu cos i realitzar els moviments de forma coordinada i fluïda t'ajudarà a millorar la tècnica i l'execució de la disciplina que realitzes.
Capacitat de concentració i relaxació: quan ets capaç de centrar tota la teva atenció en allò que estàs fent, el teu rendiment millora exponencialment. Es tracta de relaxar la ment i concentrar-te en l'activitat que fas.

I ara tens l'oportunitat de provar el Hatha Ioga del 22 al 26 de gener al Claror Marítim, en els següents horaris:

Dimarts 20h
Dimecres 19.30h
Dijous 20h
Divendres 9.45h

És gratuït i obert, i es farà a la sala 2. Per assistir-hi has d'agafar tíquet al tótem de reserva a 'Esdeveniments' a partir del dilluns 22 de gener.

Anima't a experimentar i atreveix-te amb coses diferents. La varietat és clau: estímuls diferents, activitats diferents i resultats diferents.
 

GTranslate