Claror Marítim, el teu gimnàs a la Vila Olímpica de Barcelona

Aquestes festes regala els nostres packs: regala Claror Marítim!

27 de novembre, 2018

S'acosten les festes nadalenques i segur que estàs buscant idees per fer bons regals als qui més estimes. Des del Claror Marítim et proposem que regalis esport, salut i benestar. 

S'acosten les festes nadalenques i segur que estàs buscant idees per fer bons regals als qui més estimes. Des del Claror Marítim et proposem que regalis esport, salut i benestar. Posem al teu abast una àmplia oferta de serveis per a que puguis escollir el que et faci més gràcia, hi ha opcions per a tothom!

Regala Benestar
Tria els dos serveis que més t’agradin entre el massatge terapèutic, aromàtic i pedres calentes, i reflexoteràpia podal. Compra limitada a 10 packs.
Preu: 37€
 
Regala Spa Marítim
Pack de 5 entrades puntuals de l’Spa System i el club. Compra limitada a 1 pack.
Exclusiu abonats: 50€
 
Regala Claror Marítim
Pack de 5 entrades puntuals sense Spa. Compra limitada a 1 pack.
Exclusiu abonats: 25€

Regala una Experiència Fit
4 sessions d’entrenament personal o fisioteràpia esportiva individual de 30 minuts. Demana més informació als tècnics i fisioterapeutes.
Exclusiu abonats: 50€


Demana'ns tota la informació sense compromís a recepció! Tens temps fins al 5 de gener.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate