Claror, més que Fitness!

Encarem la recta final de la Marató d'Emergència Climàtica

27 de febrer, 2020

A uns dies per tancar la Marató podem estar força satisfets dels resultats aconseguits, ja que en quatre dels tres clubs Claror estem aconseguint reduir les emissions de CO2 i gasos d'efecte hivernacle equivalents.

  Electricitat (Kwh) Gas (m3) Aigua (m3) Emissions CO2 (eq)
Claror Sardenya 3,4% 27,93% 20,42% 51,71%
Claror Cartagena -1,44% 51,69% 10% 62,06%
Claror Marítim -1,75% -9,32% 9,11% -15,19%
Claror Can Caralleu 1,84% 4,38% -18,5% 7,93%

Al Claror Sardenya, hem registrat estalvis en els tres consums i durant les tres setmanes, per la qual cosa ens hem de felicitar tots plegats.
Al Claror Cartagena, és espectacular l'estalvi de gas acumulat, ja que de moment portem la meitat de consum que el febrer de fa un any. Durant tot el mes, l'assignatura pendent ha estat que l'estalvi d'electricitat passés a la banda verda, cosa que hem aconseguit aquesta tercera setmana en què hem estalviat 406 Kwh respecte 2019. El còmput de les tres setmanes, però, ens arrossega encara a valors negatius.
Al Claror Marítim ens capfica el consum de gas i pensem que pot ser atribuïble al canvi de calderes que, per bé que són d'alta eficiència, han deixat d'estar compartides amb l'Hospital del Mar. En canvi, ens felicitem per l'augment d'estalvi en aigua, doncs del 4% de la primera setmana, hem passat a l'11%, tant la segona com la tercera setmana.
A Can Caralleu, hem remuntat en consum d'electricitat, registrant aquesta tercera setmana el primer verd amb un estalvi del 10%.  En canvi, l'aigua ens ha donat un bon ensurt! Estem esbrinant el motiu però sembla que l'inici de les obres pot tenir-hi alguna cosa a veure.

Seguim actuant pel clima!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate