Claror, més que Fitness!

Claror no facturarà cap quota d’abonament ni cap servei mentre el centre estigui tancat

19 de març, 2020

Benvolgut/da abonat/da,

Esperem que estigueu bé. Des de Claror us enviem a totes les famílies un missatge de tot cor, cuideu-vos molt i quedeu-vos a casa!!

Com sabeu, el tancament del club ha estat una decisió orientada a salvaguardar la salut de tothom, tant de les persones abonades i usuàries com dels propis treballadors/es.

Avui volem informar-vos de les decisions preses conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona respecte a les quotes:

1 - Claror no facturarà cap quota d’abonament ni cap servei mentre el centre estigui tancat.

2 - Del període de març que no heu pogut gaudir, l'Ajuntament de Barcelona està treballant fòrmules per compensar-ho quan es reobrin els centres.

3 - Es  mantindrà la teva antiguitat d’abonat Claror i els avantatges del programa de fidelització.

Volem compartir amb tu que aquests dies estem rebent de moltes persones usuàries missatges de comprensió, d’empatia i de suport, la qual cosa ens fa pensar que podrem mantenir l’activitat  i els serveis dels nostres Clubs  amb normalitat quan se superi aquesta situació.

Però tot i tenir els centres tancats no volem que deixeu d’entrenar, és per això, que hem creat una iniciativa per acompanyar-vos a tota la família al llarg d’aquests dies de confinament. Amb la iniciativa "Claror a Casa" us apropem un munt de classes dirigides online, recursos, consells i entrenaments perquè no perdeu la forma i us mantingueu actius i saludables al llarg d’aquestes setmanes.

Podeu consultar els horaris de les activitats dirigides de la setmana i seguir tota la nostra actualitat a través del nostre web així com de les nostres xarxes socials.

Volem agrair-vos la vostra confiança i el fet d'haver-nos triat com a companys de viatge en la vostra vida saludable. Esperem poder seguir al vostre costat molt més temps d’ara endavant.

Ben cordialment,

La Direcció

Barcelona, 19 de març de 2020.

 

Podeu consultar també la Nota de l'Ajuntament de Barcelona >

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate