Claror Sardenya, el teu club de benestar a la Sagrada Família

Vols recuperar-te d'una lesió, prevenir-la o tractar problemes pulmonars? Els nostres fisioterapeutes t'ajudaran

28 de gener, 2019

Vols recuperar-te d'una lesió, prevenir-la o tractar problemes pulmonars? Posa't en mans dels nostres fisioterapeutes i t'ajudarem. 

Al Claror Sardenya t'oferim un ampli ventall de serveis de fisioteràpia amb un equip de fisioterapeutes titulats i amb experiència per garantir-te la millor qualitat.

Fisioteràpia
La fisioteràpia té com a objectiu la rehabilitació física, la readaptació a la vida diària, i la prevenció de diverses patologies, ja que ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones. 

Fisioteràpia aquàtica
L'aigua és un medi idoni per a la rehabilitació perquè hi ha menys càrrega sobre les articulacions i juntament amb la flotabilitat i la resistència hidrodinàmica, faciliten la recuperació de lesions i ajuden a millorar, mantenir i prevenir diferents patologies. 

Fisioteràpia respiratòria
La fisioteràpia respiratòria és útil per a la prevenció i tractament de problemes pulmonars tant aguts com crònics, ja que facilita l'eliminació de secrecions i millora la capacitat ventilatòria.

Els preus dels nostres serveis:
· Consulta: Abonat 16,88 € | No abonat 22,52 €
· 1 sessió: Abonat 38,85€ | No abonat 51,80€
· 3 sessions: Abonat 106,06€ | No abonat 141,41€
· 5 sessions: Abonat 175,63€ | No abonat 234,18€

Demana hora a l'Àrea de Benestar i Salut: clarorsardenyasalut@claror.cat o 93 476 13 90
 
Si vols més informació, llegeix aquests articles de la Revista Claror:
 

 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate