T'ajudem a convertir la teva empresa en una empresa saludable! ;)

 

 

Les 7 millores que proporciona tenir una Empresa Saludable

Tots els estudis ho demostren: les empreses que faciliten que els seus treballadors practiquin habitualment activitat física aconsegueixen 7 grans millores:

1. Milloren el clima laboral entre els treballadors i enforteix el sentiment de pertinença a l’empresa
2. Milloren el rendiment i la productivitat
3. Milloren la qualitat del treball
4. Milloren las taxes d'absentisme
5. Milloren els costos mèdic-sanitaris
6. Milloren la imatge corporativa de l’empresa
7. I... Milloren la satisfacció del client!

Més informació
Si vols saber tots els beneficis de l'esport a l'empresa llegeix aquest reportatge de la Revista Claror

En què consisteix el Programa Empresa Saludable?

El Programa Empresa Saludable de Claror és un innovador servei que organitza activitats esportives i de wellness de tot tipus per a empreses tant als seus locals com als nostres clubs esportius. Oferim una àmplia varietat de propostes que t'ajudaran a promoure l'activitat física a la teva empresa.

Plans d’entrenament
Fem plans d’entrenament per als teus empleats en que els treballadors poden rebre un test inicial per obtenir un diagnòstic, assessorament personalitzat, una visita mèdica per detectar factors de risc, un programa d’entrenament personalitzat i un «retest» cada tres mesos per fer un seguiment.

Programa Activa’t
A més, els treballadors de les nostres empreses saludables es poden acollir al Programa Activa’t dels clubs Claror gràcies al qual podran assolir els seus objectius (Aprima’t, Modela’t, Relaxa’t, Reforça’t, Muscula’t, Vitalitza’t i Recupera’t).

Sessions formatives
Oferim sessions formatives per assolir hàbits de vida saludable. Els nostres professionals imparteixen classes exclusives per als grups de treballadors que hagin contractat la quota i també elaboren a mida programes de gimnàstica laboral.

Preparació de reptes esportius
D’altra banda, des dels nostres clubs ajudem a preparar tot tipus d’esdeveniments esportius per a empreses amb l’objectiu que siguin moments inspiradors i inoblidables.

Activitats de team building
Podem fer des d’una competició de pàdel fins a un team building a la platja, una masterclass de spining, un relaxant circuit de talassoteràpia o una sessió de pilates a l’aire lliure.

A més, posem a l’abast tot el que cal perquè tota activitat sigui un esdeveniment inoblidable: instructors experimentats, sales d’activitats, instal·lacions, equips audiovisuals, serveis de càtering i hostesses. Només cal contactar amb el nostre Departament d’Esdeveniments Fitness i junts ho fem possible.

Contacta'ns i t'ajudem a convertir la teva empresa en saludable

Si vols més informació sobre el Programa Empresa Saludable de Claror posa't en contacte amb Cristina Rueff, directora de Vendes i Atenció Personal de Claror enviant un correu electrònic a empresasaludable@claror.cat

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate