Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

una potent oferta esportiva i una gestió responsable i compromesa

Diem que claror és "més que fitness" perquè representa, d'una banda, la potent oferta esportiva pròpia d'un gran club, i de l'altra, un conjunt de valors que van més enllà del fitness, que ens fan únics i diferents

més que fitness
 

Un gran equip de persones com tu

És el nostre gran pilar: prop de 400 professionals propis en plantilla, altament qualificats en diferents àmbits de l’activitat física, l’esport i la salut, i en formació permanent per oferir-te sempre el millor guiatge i consells. 400 persones per cuidar persones com tu, i que et parlaran de tu perquè són com tu: planeres, optimistes i naturals.

Grans centres amb molts espais diferents

Molt més que un gimnàs: t’oferim àmplies instal·lacions d’entre 4.000 i 30.000 metres quadrats, on trobaràs des dels espais més bàsics de qualsevol club (sala de fitness, de classes col·lectives...) fins a grans espais aquàtics amb piscines per nedar, piscines d’activitats i per a relaxar-te, pavellons i pistes poliesportives i, en alguns clubs, espais exteriors com pistes de tennis, de pàdel o solàriums per descansar i prendre el sol. Perquè puguis variar tant com vulguis sense haver de canviar de club

Una àmplia oferta esportiva en constant renovació

Perquè no t’avorrexis mai, perquè sempre trobis allò que busques, t’oferim una proposta de fitness 4D, amb activitats dirigides de sala, piscina, fitness i serveis de salut. Al voltant de 150 d’activitats setmanals incloses en la quota a cada club. I sempre mirant d’actualitzar la proposta per estar sempre al dia. Ens renovem constantment per donar-te el millor cada dia.

Amb serveis de salut i benestar

La teva salut ens importa. Per això tenim metges que t’orientaran i t’ajudaran a triar l’activitat més adequada i, amb l’acompanyament dels fisioterapeutes i especialistes en teràpies manuals, et podràs recuperar de malestars i lesions quant t’impedeixin gaudir d’una vida plena. A més, com que mai podrem estar en forma si no cuidem tot el que mengem, t’oferim un servei d’assessorament nutricional amb dietistes que t’ajudaran a aconseguir l’equilibri. La nostra vocació és cuidar-te.

Un lloc per a relaxar-te

Perquè no tot ha de ser córrer, ballar i esforçar-se. Als nostres clubs trobaràs els millors espais per al descans i el relaxament. Des d’espais lúdico-aquàtics, saunes i banys de vapor, fins a activitats com el ioga o el tai-txi per a cercar l’equilibri cos-ment. Tot sense oblidar els massatges i altres tractaments corporals que pots trobar als nostres clubs. Perquè el descans forma part de l’entrenament.

Una escola de vida sana

Amb les nostres activitats no només volem que t’ho passis bé: també volem que aprenguis a ser una persona més sana. Perquè tenim vocació pedagògica tant amb els infants com amb els adults. A més de bons hàbits i valors esportius, volem ensenyar-te a conèixer millor el teu cos, a exercitar-lo, a cuidar-lo. I ho farem a les nostres escoles esportives, a les nostres activitats, amb els consells dels nostres tècnics, amb cursets específics, xerrades o articles divulgatius... T’ajudarem a gaudir d’una vida més plena i saludable.

Un acompanyament personalitzat

Perquè no tots som iguals ni busquem el mateix, personalitzem el nostre treball en funció d’allò que necessitis. Als Clubs Claror hem creat una metodologia d’acompanyament amb programes fets en funció de les característiques i els objectius de cada persona: ja sigui tonificar-te, modelar-te, aprimar-te, muscular-te, recuperar-te d’una lesió, preparar-te per a una prova esportiva, o senzillament desestressar-te. Els nostres tècnics t’oferiran un entrenament personalitzat, fet a la teva mida.

Un club per a tota la família

Tenim activitats i serveis per a tots: per als nadons i per als avis, per als fills i per als pares. Per a tota la família. Mentre els fills aprenen en les nostres escoles esportives els pares gaudeixen del seu entrenament. Cadascú al seu aire, fent la seva...o fent activitats familiars, que també en tenim. Perquè tinguis l’edat que tinguis, trobaràs el que busques al nostre club. Un club que vol acompanyar-te tota la vida.

El teu tercer espai

Volem que el teu Club Claror sigui, en definitiva, el lloc on, després de casa teva i l’escola o la feina, et sentis més a gust. El teu tercer espai. El lloc on, a més de fer activitat física, esport i salut, podràs relaxar-te, desconnectar, divertir-te, trobar-te amb els teus o amb els amics, prendre un cafè, llegir el diari... Un lloc on et sentiràs a gust.

Amb una missió ben clara

Com diu la nostra missió: “La missió última de la Fundació Claror és contribuir, des de l'esport i la salut i el lleure a millorar la qualitat de vida de les persones al llarg de la seva vida. La Fundació promou i presta serveis esportius de qualitat des d'un plantejament socialment inclusiu (esport per a tothom), èticament responsable i de compromís amb l'entorn”.

El club de tots

Dels joves i dels no tant joves, dels que assoliran els seus objectius amb el nostre suport. Els clubs Claror, adaptats per tothom. Perquè tots som diferents. Un centre inclusiu, orientat a les persones i no a les seves diferències.

Preus justos

Sempre oferim preus assequibles i proporcionats a allò que estem oferint (poca broma que estem parlant de la teva salut!). Fugim de ser els més barats a costa de rebaixar serveis i qualitat. Per contra oferim un ampli ventall de quotes adaptades a diferents necessitats i horaris, que garanteixen que el club pugui ser assequible per a tothom.

Som d’aquí

Sí, som d’aquí. Vam néixer a Barcelona fa 35 anys. Ens agraden els nostres barris i els seus veins, les seves famílies i les seves escoles. Ens agrada la nostra ciutat i el nostre país. Claror, com el seu propi nom indica, és una entitat catalana cent per cent i independent. I cent per cent compromesa amb la nostra cultura, les nostres tradicions i la nostra llengua. Una entitat catalana.

Compromesos amb el bon govern

Ens inspirem en models d’excel·lència com el de l’ EFQM (European Foundation for Quality Management) per a millorar contínuament en la gestió dels nostres clubs. Tanmateix, ens regim per un Codi Étic propi que recull els Valors i els Principis d’actuació fonamentals de l’organització: integritat, credibilitat, equitat, diàleg, transparència, dignitat, legalitat, compromís cívic, sostenibilitat i responsabilitat.

Claror dóna feina a prop de 400 persones en el conjunt dels seus centres amb drets laborals regulats per un conveni propi, i a la formació dels quals dediquem molts recursos.

D’altra banda, els Clubs Claror rendim comptes cada any de la nostra activitat a través de diferents auditories, i avaluem la satisfacció, tant d’empleats com d’abonats. I atenent al principi de trasparència informativa, fem pública tota la nostra activitat i els nostres resultats a través de la Memòria anual de gestió.

Compromís social

A més, a Claror ens sentim compromesos amb la societat. És per això que anem més enllà de l’esport assumint la nostra responsabilitat social corporativa i transmetent-la a tots els racons de l’entitat. Dediquem una part dels nostres recursos (econòmics, materials o humans) a promoure l’esport allà on és més inaccessible i ajudem a col·lectius i persones amb risc d’exclusió. Procurem crear sinèrgies amb entitats socials per aconseguir un món més just, equitatiu i sostenible. Som sensibles davant l’exclusió social.

Implicats amb el nostre entorn

Tenim una actitud oberta i ens impliquem en la vida associativa dels barris on estan els nostres Clubs. Participem activament de les Festes Majors, mantenim estrets vincles de relació amb les escoles i altres entitats de l’entorn, signem convenis de mecenatge per impulsar programes i projectes en benefici del barri… Perquè creiem en la implicació, en fer barri i en el teixit social.

Fent camí cap a una entitat verda

Estem esdevenint una “entitat verda”. Som signants del “Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat” impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i estem desplegant un programa que contempla mesures d’eco-eficiència en el funcionament dels centres i d’altres accions com l’Oficina Verda, la recollida selectiva de deixalles o la compra responsable. Perquè també és la nostra responsabilitat tenir cura del medi ambient.

Una gestió sense ànim de lucre

Els Clubs Claror estan gestionats per una Fundació sense ànim de lucre que reinverteix el 100% dels seus excedents en el projecte esportiu i social que duem a terme. Ningú es queda ni un cèntim dels romanents. Tot el que es guanya, ho tornem a invertir en millorar constantment el servei que t’oferim (les instal·lacions, l’equipament, la formació del personal...) La teva quota es destina a fer possible aquest magnífic projecte social. Si nosaltres hi guanyem, tu hi guanyes.

 

GTranslate