Claror: excel·lència i responsabilitat social

  A Claror som 'Més que fitness" perquè a més d'oferir una potent oferta esportiva, defensem una gestió ètica, basada en la responsabilitat, en l'escolta dels nostres grups d'interès i el desenvolupament sostenible.

  La nostra gestió està certificada en el Model Europeu d'Excel·lència Empresarial EFQM i s'inspira en la norma de Responsabilitat Social Corporativa SGE21.

   

  Tenim per objectiu actuar de manera ètica i compromesa, tot generant impactes positius en cinc àmbits:

   

  noticíes  model de gestió EFQM

   

  El 2018, el grup Claror ha rebut la certificació del model EFQM amb el màxim segell que s'otorga, amb una puntuació de 500+.

  Amb aquest reconeixement, Claror esdevé la primera entitat esportiva de l'Estat Espanyol en disposar del segell 500+, que només tenen un centenar d'empreses d'altres sectors empresarials.

  governança

  Claror és una entitat sense ànim de lucre i això ja ens confereix un tarannà especial. Vetllem pel Bon Govern de l'entitat i anem més enllà dels requisits legal per comprometre'ns amb uns valors i uns principis d'identitat i qualitat.

  • Més que fitness

   Amb aquesta expressió i la declinació com "Una potent oferta esportiva, responsable i compromesa" resumim els nostres principis de qualitat i d'identitat.

   Més info

  • Codi de conducta

   El grup Claror es regeix per un Codi de Conducta i Bon Govern que regula l'actuació dels professionals així com dels membres dels màxims òrgans de govern que hi formen part.

   Més info

  • Transparència

   Publiquem tota la informació de la nostra activitat en la memòria anual. A més, com a gestors d'equipaments municipals, ens sentim encara més compromesos amb la transparència.

   Fundació Claror > Llinarsport >

  • Compliance Penal

   A Claror hem analitzat els riscos penals i treballem per la seva prevenció. En breu estarà disponible el canal de denúncia, a l'abast de tots els grups d'interès de l'entitat, i el Comitè d'ètica que ha de vetllar per al bon funcionament de les mesures preventives.

   

  memòries corporatives

  Vols saber més sobre Claror? Consulta les darreres memòries d'activitats.

   

  econòmic

  Les dues entitats del grup Claror no tenim ànim de lucre, tampoc la societat mercantil Llinarsport, governada per dues entitats social: la Fundació Claror i la Cooperativa del Ginebró. Amb tot vetllem per la sostenibilitat econòmica del projecte i sempre volem generar excedent per tal de poder reinventir-lo en la millora dels clubs, del servei, del benestar de l'equip, i per contribuir al desenvolupament social i la preservació del medi ambient.

  • Finances ètiques

   Tenim un codi de conducta en l'àmbit financer que promou les finances ètiques, la inversió responsable i la transparència en els comptes.

  • Proveïdors

   Comptem amb una gran quantitat de proveïdors amb qui procurem crear vincles de confiança i fer constar la nostra preocupació per la gestió socialment responsable.

  • Clients

   Tenim una clara orientació al client i és per això que hem consolidat eines d'escolta activa i ens comprometem a acomplir uns compromisos de qualitat en el servei recollits a la Carta de Serveis.

   

  laboral

  L'equip professional de Claror és qui dona compliment a la missió de l'entitat.

  Som persones al servei de persones i és per això que promovem mesures per aconseguir el benestar de l'equip amb el repte d'esdevenir un "bon lloc" per treballar-hi.

  societat

  La nostra missió persegueix la millora de la qualitat de vida de totes les persones i això ho aconseguim gràcies a la promoció de l'esport per a tothom però també endinsant-nos en el teixit associatiu dels barris i col·laborant amb moltes entitats socials. Considerem important la contribució activa al desenvolupament social, la lluita contra les desigualtats i la preservació de la nostra identitat com a nació.

  • Esport per a tothom

   Facilitem l'accés a l'activitat física a col·lectius que, per raons de salut o econòmiques, pateixen una situació de vulnerabilitat.

  • Teixit associatiu

   Participem activament del desenvolupament social del territori on s'ubiquen els nostres Clubs, amb aliança amb moltes entitats de l'entorn.

  • Acció social

   Col·laborem amb moltes entitats socials per fer arribar els seus missatges als nostres grups d'interès.

  • Catalanitat

   Claror és una entitat catalana, independent, i compromesa amb la nostra cultura.

   Més info

  • Esportistes Compromesos

   Amb aquest projecte recolzem iniciatives que combinen esport i solidaritat

   Més info

  ambiental

  Ens preocupa la preservació del medi ambient i és per això que anem avançant per assolir uns clubs ecoeficients, promoure l'economia circular i fer una bona gestió dels recursos i dels residus.

  • Càlcul d'emissions

   Formem part del programa Acords Voluntaris per a la reducció d'emissions de CO2. A Can Caralleu fa anys que les mesurem i estem en procés d'adhesió dels altres clubs gestionats.

  • Ecoeficiència energètica

   Comprem energia verda i anem implementant mesures d'eficiència energètica per tal de reduir el consum i l'impacte ambiental de la nostra activitat.

  • Oficina verda

   Procurem fer una gestió eficient dels materials, els consumibles i els recursos de les zones de despatxos i oficina.

  • R+R+R

   Promovem la reducció, reciclatge i reutilització i proporcionem una segona vida a aquells materials que ja no són útils en la seva primera finalitat.

  Vols més informació sobre els nostres projectes de RSC?

  Posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari

  El teu formulari s'ha enviat correctament

  En breu ens posarem en contacte amb tu. Gràcies!

  Hi ha hagut un error durant l'enviament

  Si us plau, torna-ho a intentar més tard

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate