Claror, més que Fitness!

  Apadrinem 5 ximpanzés de l'Institut Jane Goodall

  16 de gener, 2020

  La recollida de 214 mòbils que vam dur a terme els clubs Claror en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus ha tingut un tancament d'allò més gratificant.

  Un cop enviat el material a l'Institut Jane Goodall ens han notificat que ens convertim en padrins de 5 ximpanzés, de nom Kundia, Anzac, Lemba, Hiila i el seu bebé Cheempo. Podeu conèixe'ls clicant els següents enllaços:

  https://janegoodall.es/es/kudia

  https://janegoodall.es/es/anzac

  https://janegoodall.es/es/lemba

  https://janegoodall.es/es/cheempo

  Dos ximpanzés més també tindran padrins gràcies a la campanya, en aquest cas seran el Centre Cívic Sagrada Família i l'Aula ambiental Sagrada Família, amb qui la vam coorganitzar.

  L'Institut Jane Goodall treballa per a la investigació i conservació de la vida salvatge amb especial atenció a la protecció dels ximpanzés i altres grans simis. També fa una gran tasca per al desenvolupament sostenible de les comunitats locals africanes i per fomentar una educació de respecte cap als animals i el seu entorn arreu del planeta.

  Podeu conèixer més el projecte i les possibilitats d'apadrinament de ximpanzés a: https://janegoodall.es/es/

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate