Claror, més que Fitness!

  Suma't a la campanya solidària de Claror per ajudar a incrementar l'equipament i el material sanitari de l'Hospital del Mar

  17 de maig, 2020

  Fa unes dies que des de Claror hem iniciat la campanya per recaptar fons pels companys i companyes de la Fundació Amics de l’Hospital del Mar que estan a la primera línia per fer front a l’actual crisi sanitària del COVID-19.

  Des que vam anunciar que el CEM Marítim es convertia en hospital de campanya per donar servei a l'Hospital del Mar han estat moltes les mostres de suport de persones abonades, usuàries, treballadores, veïnes i amistats de Claror.

  Per això vam iniciar la campanya de recaptació on volem aglutinar les ganes de col·laborar de tota la nostra massa social i vehicular tots els donatius a que l'Hospital del Mar, a través de la Fundació d'Amics de l'Hospital del Mar, pugui adquirir més equipament i material sanitari. Totes les donacions es fan a través de la plataforma migranodearena.org.

  Ja podeu fer la vostra donació a través del següent enllaç >

  Tots junts aconseguirem el repte de recaptar 5.000€ per la Fundació Amics de l’Hopital del Mar!

   

   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate