Claror, més que Fitness!

  Unim-nos per l'emergència climàtica!

  31 de gener, 2020

  L'objectiu concret de la Marató d'Emergència Climàtica és reduir el 10% de les emissions de CO2 per consums d'aigua, gas i electricitat 

  Aquest mes de febrer els Clubs Claror s'adhereixen a la Marató d'Emergència Climàtica impulsada per l'Ajuntament de Barcelona a més de 70 edificis i equipaments municipals de tots els districtes de la ciutat.

  L'objectiu concret de la Marató és reduir el 10% de les emissions de CO2 per consums d'aigua, gas i electricitat respecte al febrer de 2019 alhora que se sensibilitza a la ciutadania sobre la importància de reduir la nostra petjada ecològica.

  L'estalvi econòmic que s'aconsegueixi es destinarà a projectes d'adaptació o mitigació de l'emergència climàtica.

  I com que l'acció pel clima és un Objectiu de Desenvolupament Sostenible i és cosa de tots, ja podeu consultar a la web www.claror.cat/accio-pel-clima les accions concretes que durem a terme als Clubs, seguir setmanalment la consecució del repte i, també, conèixer consells pràctics per lluitar contra l'emergència climàtica a casa.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate