Claror, més que Fitness!

  L'aigua i el gas el recurs més estalviat en la primera setmana de la Marató d'Emergència Climàtica

  12 de febrer, 2020

  Ja tenim els resultats de la primera setmana d'accions de la Marató per l'Emergència Climàtica i podem estar-ne força satisfets, ja que tres dels quatre Clubs Claror han aconseguit estalviar en emissions de CO2.

    Electricitat (Kwh) Gas (m3) Aigua (m3) Emissions CO2 (eq)
  Claror Sardenya 0,28% 28,87% 19,11% 16,40%
  Claror Cartagena -0,95% 49,03% 12,26% 19,87%
  Claror Marítim -1,43% -11,17% 4,84% -5,77%
  Claror Can Caralleu -2,21% 5,99% -1,84% 3,70%

  El gas i l'aigua són els recursos que presenten millors indicadors, destacant l'espectacular estalvi de gas i d'aigua del Claror Sardenya i el Claror Cartagena. Tots dos consums tenen certa relació i poden estar motivats per les accions d'estalvi d'aigua, sobretot promovent un ús eficient de la dutxa per part dels infants. Si escorcem el temps d'aigua rajant, també se'n recent el gas que ens ajuda a escalfar-la. 

  Proposem un nou repte per a infants i adults: som capaços de dutxar-nos amb 2 minuts d'aigua?

  En el cas del Claror Marítim, el consum de gas ha incrementat per causa de l'escalfament de l'aigua de la piscina Niàgara durant els primers dies de febrer, després que el mes de gener l'haguéssim de buidar per fer-hi unes tasques de manteniment.

  Seguim implementant mesures per seguir aquesta tendència i a veure si podem recuperar entre tots i totes l'estalvi en electricitat.

   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate