Clubs Claror, som més que fitness

  Reutilització de pilotes per reduir soroll i afavorir la inclusió de l'alumnat sord a l'Escola Tàber

  12 de febrer, 2020

  A Claror Can Caralleu donem més vida al material esportiu. Les pilotes de tennis i pàdel que ja no podem utilizar per a fer les classes fan un bon servei a les aules de l’Escola Tàber per a reduir el soroll ambiental.
   
  L’Escola Tàber és un centre educatiu públic ordinari, amb programa específic d’audició i llenguatge en modalitat oral. Té el programa d’agrupament d’alumnat sord per a garantir la plena inclusió d’aquests infants i assolir les competències bàsiques amb igualtat d’oportunitats.
   
  Aquest programa millora l’autoconcepte de l’alumnat sord, proporciona més experiència i formació al professorat del centre, afavoreix la relació entre les famílies dels alumnes sords, facilita l’educació en valors, millora la coordinació entre els professionals i possibilita l’atenció en grup, a més de l’atenció individual.
   
  Els alumnes que porten implants coclears o audiòfons digitals necessiten que el soroll de l’ambient sigui molt baix per tal de percebre bé la veu del mestre i dels companys.
   
  Així doncs, al col.locar les pilotes a les potes de les cadires i taules, no fan soroll al desplaçar-les i l’ambient de la classe és molt més tranquil.
   
  Aquesta mesura afavoreix també als infants amb TEA i als alumnes sense necessitats especials ja que a l’haver-hi menys soroll a les aules el volum de veu és més baix i ajuda a respectar els torns de paraula dels alumnes durant les classes.
   
  Si voleu conèixer més projectes 'més que fitness' dels Clubs Claror visiteu la pàgina de Responsabilitat Social

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate