Gaudeix la nova Revista Claror, ara en format digital!

Sergi Larripa

9 d'octubre, 2014

Desprès d’un any d’intens treball, per fi et podem anunciar que des d’ara ja pots tornar a gaudir els articles i reportatges de la Revista Claror en format digital, i a través del web claror.cat

La nova revista ha canviat de format, passant del paper a la versió web, amb tots els avantatges que això representa, inclòs el fet d’evitar l’impacte ecològic que implicava la tirada en paper de la versió impresa.
 
La revista mantindrà el mateix esperit de sempre i fins i tot potencia la varietat i freqüència de publicació de continguts. Es publicarà un promig de dos nous articles setmanals, elaborats sempre per tècnics especialitzats en la matèria, ja sigui personal propi del Claror o firmes convidades, i en diferents formats, tant textuals com audiovisuals. 
 
Com fins ara, la revista publicarà en format bloc tota mena d’articles, reportatges i entrevistes sobre temes d’esport, fitness, nutrició, benestar i salut. A la pàgina principal hi trobaràs els articles ordenats segons la cronologia de publicació, és a dir, del més recent al més antic. A més, en accedir a l’article, hi podràs deixar la teva opinió o contactar amb l’autor via correu electrònic o twitter.
 
Els articles es podran buscar amb un potent cercador web, mitjançant etiquetes, o a través dels menús temàtics, pensats perquè la navegació sigui fàcil i intuïtiva. Al primer nivell, el menú està organitzat en sis categories temàtiques: en forma, esport, benestar i salut, nutrició, infants i gent gran. Cada categoria, alhora, està organitzada en sots-categories. La secció “En forma”, per exemple, té sis seccions: a l’aigua, a l’aire lliure, a la sala, entrenament, equipa’t bé i running.
 
La revista digital, alliberada de les limitacions que imposava el paper, permetrà tractar noves temàtiques, amb articles sobre equipament esportiu, nutrició esportiva, receptes saludables, psicologia o articles especialitzats en infants i gent gran. A més, podrà ser consultada tant des d’ordinadors com de tabletes i smartphones.
 
Més comunicació que mai
La reconversió de la Revista Claror al format digital significa potenciar l’aposta de la Fundació Claror per l’elaboració de continguts divulgatius sobre fitness, esport, benestar i salut. Potenciar l’aposta per què s’elaboraran més articles que mai, amb més seccions, i adaptats a les noves tecnologies i als nous hàbits de lectura de les persones.
 
A més, cal tenir en compte que des de fa un any els abonats de tots els clubs Claror reben com a mínim un newsletter mensual en el què se’ls informa de les principals novetats dels seus centres.
 
Aquest no és el darrer pas en la nova estratègia de comunicació de la Fundació Claror: aviat veurà la llum una publicació trimestral amb informació corporativa, de paginació i tirada reduïda i impresa en paper. Es distribuirà als propis centres, pensada per a que les persones que no tenen un fàcil accés a Internet no es quedin sense un suport amb el què accedir a les informacions més rellevants de l’entitat. 
 
La Fundació Claror seguirà estudiant altres projectes a fi de comunicar-se amb el màxim de públics i oferint sempre la màxima transparència i la millor qualitat de servei. 
 
Entra a la nova revista online:  www.revista.claror.cat

l'autor

Sergi Larripa

Director de la Revista Claror i Director de Marketing i Comunicació de Clubs Claror

Llicenciat en Ciències de la Comunicació per la UAB, Diplomat en Història per la UB, Master en Direcció de Marketing d’Entitats Esportives UB, Postgrau en Polítiques de Marketing IQS-URL, Postgrau en Marketing Digital i Inbound Marketing a Inesdi.

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate