Et parlem del body balance i body combat de Les Mills!

11 de febrer, 2014

Uns mesos després de la incorporació a les graelles dels Clubs Claror de la Zumba i les noves activitats de Les Mills (aquadynamic, body pump i CXWORX), ara toca parlar de dues noves activitats que ja es fan en alguns dels nostres clubs: el body balance (a Claror Cartagena) i el body combat (a Sardenya, Cartagena, Marítim, Can Caralleu i Llinars).

Si estàs pensant a fer una activitat suau però exigent et recomanem que provis el body balance, una activitat creada per Les Mills que combina estiraments, tonificació muscular, correcció postural i relaxació en una mateixa sessió. Com que està inspirat en el treball de tècniques de ioga, pilates i tai-txi, s’aconsegueix un treball físic i mental molt complet.
 
Amb el body balance redueixes l’estrès, millores la força i la flexibilitat, l’equilibri, la postura i la capacitat de concentració. Les sessions de body balance són impactants estèticament, ja que els moviments es fan amb coreografies al ritme d’una música, especialment seleccionada per a cada track o part de la sessió.
 
Cada sessió té deu tracks
Escalfament de tai-txi i ioga, treball de cames basat en ioga, equilibris, obertures de malucs, abdominals, treball d’esquena, torsions, estiraments i els últims deu minuts de classe es reserven per fer relaxació i meditació, que aporten tant beneficis psicològics com beneficis fisiològics i potencien els efectes dels exercicis fets durant la classe.
 
Per practicar el body balance no cal saber ioga ni ser flexible. Les sessions estan pensades per a persones de tots els nivells. 
 
 
Body combat
Per contra, si et va la guerra i necessites cremar l’estrès la teva elecció ha de ser el body combat. Treballaràs un tipus d’exercici aeròbic, que comporta un alt desgast calòric a cada classe. Al llarg d’una hora participaràs en coreografies que inclouen moviments de boxa, karate, kick boxing, full contact i taekwondo.
 
Durant la sessió jugues molt amb la música, ja que amb cada cançó es treballa un grup muscular diferent. Cada cançó té una coreografia assignada i es manté durant el temps, uns tres mesos, perquè et familiaritzis amb els ritmes i puguis concentrar-te per treballar més fort.
 
Els beneficis del body combat són molts:
- Milloraràs la coordinació
- Milloraràs la resistència 
- Milloraràs la flexibilitat i l’equilibri
- Milloraràs la postura 
- Milloraràs l’estabilitat 
- Milloraràs la condició física en general, tant la força com la capacitat aeròbica
- T’ajudarà a baixar de pes perquè contribueix a un desgast calòric altíssim
 
Les sessions són molt divertides. No cal ser un atleta ni estar súper entrenat.
 
A continuació et deixem un breu vídeo de l'activitat perquè vagis fent boca:
 
 
Si vols fer aquestes activitats recorda que els clubs Claror les oferim gratuïtament en les nostres graelles d'activitats per a abonats. Consulta'n tots els horaris a www.claror.cat

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate