Amb un entrenador personal ho aconseguiràs!

Judit Torres | Marta Domingo

22 de gener, 2020

Sovint perdem la constància de fer activitat física regularment, o els entrenaments no són tan efectius com esperàvem o no ens permeten evolucionar.
 
Amb l'acompanyament d'un entrenador personal pots assolir l’objectiu que et proposis i obtenir resultats efectius en menys temps, sigui quina sigui la teva forma física.
 

Objectius i com assolir-los

Un entrenador personal està preparat per ajudar-te a superar qualsevol repte que et plantegis: perdre pes, guanyar massa muscular, preparar-te per una cursa, triatló o travessa, posar-te en forma per la temporada d'esquí, aprendre i millorar la tècnica de natació, tenis o pàdel, fer readaptació esportiva després d'una lesió.... Cada persona té el seu i per això tens un programa d'entrenament fet totalment a mida.
 

Pla d'entrenament

Quan contractes un entrenador personal el primer pas és el disseny d’un pla d’entrenament només per tu, pensat específicament perquè compleixis el teu objectiu. Una vegada ja tens el pla, l'entrenador personal  t’acompanya durant els entrenaments, t’ensenya, et corregeix i quan cal, t’ajusta el pla per adaptar-lo a noves necessitats.
 

Motivació i acompanyament

L’entrenador personal està totalment compromès amb tu, i durant les sessions et guia, et motiva a anar més lluny i a no defallir.
 

Resultats

L'entrenador personal et permet aconseguir resultats més ràpidament i un estil de vida més saludable, ja que optimitzes el teu temps d’entrenament i el teu esforç.
 
L'equip d'Entrenadors Personals dels Clubs Claror són professionals experts, formats i preparats per guiar-te i ser els teus companys de viatge cap a l'èxit.
 
Si vols més informació sobre aquest servei d'entrenament, conèixer els nostres entrenadors personals o concertar una cita, visita la pàgina web de l'Entrenador Personal Claror.
 
Ja ho saps, amb un entrenador personal, tot és possible!

els autors

Judit Torres

Executiva de comptes de comunicació, imatge i màrqueting del Claror Sardenya

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (UAB), Tècnic superior en Realització d’audiovisuals i multimèdia (EMAV)

més informació
Marta Domingo

Tècnic esportiu de Can Caralleu

Tècnic Superior d'Activitats Físiques i Esportives

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate