Entrenament de força en circuit, estalvia temps!

Olga Barbero | Xavi Royo

20 de febrer, 2019

L'Entrenament de Força en circuit és un entrenament molt complet, ja que amb pocs exercicis podem treballar tots els grups musculars principals del nostre cos.

L'Entrenament de Força en circuit és un entrenament molt complet, ja que amb pocs exercicis podem treballar tots els grups musculars principals del nostre cos.

Hi ha diferents sistemes d'entrenament, com poden ser l'Egym o el Biocircuit. Avui farem un entrenament de força amb el sistema Egym.

Egym
Farem 10 exercicis que ens permetrà treballar tots els grups musculars del nostre cos d’una manera eficient i ràpida. Amb el sistema Egym treballem de forma excèntrica i concèntrica, amb això volem dir: treball d'anada i de tornada.
Amb aquest sistema encara intensifiquem més el nostre entrenament i amb el mateix temps de treball. Dins del circuit, tant podem treballar de forma regular o negativa, així podem variar la càrrega de treball amb el moviment excèntric o concèntric.

El sistema de circuit de força Egym, es compon de 10 exercicis diferents de 60’’ de treball i 50’’ de recuperació que ens serveixen per fer el canvi de màquina de treball. Els grups musculars que treballarem seran: pectoral, dorsal, deltoides, abdomen, zona lumbar, isquiotibial, extensions de quàdriceps, premsa horitzontal, bíceps i tríceps.

El treball de força té molts beneficis, tant a nivell cardiovascular com muscular, alguns dels quals són: incrementar la massa muscular i les nostres reserves d’energia, millorar a nivell postural i d’equilibri, control del nostre pes corporal, reducció de greixos o teixit adipós i reduir el risc de lesions. Amb tot això allargarem la nostra vida esportiva i la nostra salut en general.

És convenient realitzar aquest tipus d'entrenament 2 o 3 cops per setmana, i realitzar 2 o 3 voltes al circuit.


L'entrenament en circuit us espera als Clubs Claror:

Segueix llegint...

els autors

Olga Barbero

Responsable de comunicació, imatge i màrqueting de Can Caralleu i Coordinadora de la Revista Claror

Postgrau de Comunicació Empresarial (UPF), Postgrau de Tècniques Editorials (UB), Llicenciada en Filosofia i Lletres (UB)

més informació
Xavi Royo

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate