Natació i jocs a l'aigua, ideal per a infants amb trastorn autista

Cristian González | Judit Torres

17 de juny, 2015

Els Clubs Claror col·laborem amb l'Associació Aprenem per a la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l’Espectre Autista. Claror Cartagena ofereix activitat aquàtica a un grup d'infants amb aquest trastorn. L'experiència ha comportat efectes molt positius que us expliquem en el següent reportatge.

Agraïm la col·laboració de l'Associació Aprenem en l'elaboració d'aquest reportatge sobre els efectes positius de l'activitat aquàtica en infants amb trastorn de l'espectre autista que es fa Claror Cartagena.

Més informació
www.associacioaprenem.org

els autors

Cristian González

Llicenciat en Periodisme (UPF), Llicenciat en Història Contemporània (UB), Màster en Comunicació Empresarial Especialitat en Tecnologies Digitals (UPF).

més informació
Judit Torres

Executiva de comptes de comunicació, imatge i màrqueting del Claror Sardenya

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (UAB), Tècnic superior en Realització d’audiovisuals i multimèdia (EMAV)

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate