Segueix el ritme amb el Sh'bam de Les Mills!

Rocío Celaya

8 de juny, 2016

Sh’bam és una de les noves activitats de Les Mills de la qual ja pots gaudir als clubs del grup Claror. És un programa de ball que combina moviments senzills i sexis al ritme de música actual, dance, llatina moderna i de versions de grans èxits musicals.
És un entrenament perfecte per posar-te en forma i treure l’artista que tots tenim a dins. No importa el teu nivell de forma física o que no hagis ballat mai o que pensis que el ball no és una de les teves qualitats innates. Tothom pot fer una classe de Sh’bam. Només caldrà que segueixis el teu instructor, que et farà ballar una coreografia bàsica en la qual primer aprendràs els passos, després els posaràs una mica més d’intensitat i, finalment, ballaràs amb totes les teves energies. Prova una classe i sentiràs que estàs fent exercici a més de divertir-te i millorar el teu nivell de fitness.
 
Com és una classe de Sh’bam?
Una classe de Sh’bam dura 45 minuts i consta de 12 tracks o pistes diferents. Cada track té la seva coreografia i el seu estil: jazz, funky, hip-hop, llatí i disco.
El primer track ens servirà per escalfar el cos amb moviments bàsics.
Des del segon track fins a l’onzè combinarem balls diferents i divertits amb els millors èxits musicals del passat i del present. Els tracks estan dissenyats d’una manera especial i molt ben pensada per combinar coreografies d’alta intensitat i fases de recuperació, a més de tenir oportunitats per perfeccionar els moviments. El temps t’haurà passat volant i arribarem al dotzè track, on recuperaràs les teves pulsacions amb uns originals estiraments.
 
Per tal d’evitar la rutina, la classe es renova cada tres mesos amb música i coreografies noves, vibrants, úniques i variades.
 
Els beneficis del Sh’bam
Milloraràs la resistència cardiovascular gràcies als beneficis de l’entrenament intervàlic. La seva pràctica continuada et permet controlar els nivells de sucre, colesterol i triglicèrids de la sang.
Cremaràs greixos sense fer un entrenament gaire intens. En una sessió es poden arribar a perdre entre 400 i 500 calories gràcies a l’exercici aeròbic.
Tonificaràs i modelaràs el cos.
Milloraràs la coordinació.
Desenvoluparàs la capacitat d’expressió.
Faràs exercici d’una forma divertida.
Desconnectaràs de tot i et deixaràs anar per sortir de la classe amb l’energia renovada.
 
Així que si encara no has provat una classe de Sh’bam només cal que miris la graella dels clubs del grup Claror i que et preparis per gaudir-ne. 
Sh'bam a Claror Sardenya
Sh'bam a Claror Cartagena
Sh'bam a Claror Marítim
Sh'bam a l'Esportiu de Llinars
 
Porta roba còmoda, calçat esportiu, una ampolla d’aigua i una tovallola. Sh’bam és una festa amb opcions per a tothom. Allibera’t i vine a les nostres classes!

l'autor

Rocío Celaya

Instructora d'activitats dirigides al Claror Marítim

Llicenciada en Pedagogia de la Dansa a l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, Certificada en Zumba, Certificada en els programes de LesMIlls de Bodybalance i Sh'bam

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate