Activa't a l'aigua amb l'Aiguazumba!

Cristian González | Rocío Celaya

5 d'octubre, 2016

L'aiguazumba és una activitat aquàtica amb coreografies fàcils d'aprendre, al ritme de la música llatina, en el que tothom es mou i disfruta. Actualment és una de les tendències de moda pel que fa al fitness aquàtic. 

Quina dinàmica, durada i intensitat té una sessió d’Aiguazumba?
Una sessió d'aiguazumba té una durada de 30 o 45 minuts. Consta d'un escalfament, un entrenament i una relaxació, tot amb coreografies.
 
Quins músculs es treballen amb aquesta activitat?
En aquesta activitat treballen tots els músculs. Moure's contra la resistència multidireccional de l'aigua ens fa treballar tots els músculs i ajuda a fomentar l'equilibri muscular.
 
Quins beneficis aporta?
Alguns del beneficis que aporta són: Augment de la conciència cinestèsica, treball del cor, millora en la reactivitat neuromuscular, millora de l'ús del teixit adipós a causa de l'activitat física aeròbica, augment de la capacitat pulmonar, manteniment o augment de la densitat òsea i elasticitat, millora del rendiment i intensitat del moviment a mesura que el participant aprèn com treballar a dins l'aigua amb seguretat, concentració i força.
 
Per a quin grup de persones és recomanat?
Adults amb o sense condició física, persones que s'estiguin recuperant de lesions osteoarticulars o afeccions cròniques, dones embarassades, persones amb sobrepés o obesitat, tothom que vulgui fer un exercici complert.
 
Clubs del grup Claror en que pots gaudir de l'Aiguazumba
Claror Sardenya
Claror Cartagena
Claror Marítim
Can Caralleu
 
 
Assessorament tècnic: Rocío Celeya
Muntatge i Vídeo: Enchilada Films
Producció: Judit Torres
Guió: Cristian González

els autors

Cristian González

Llicenciat en Periodisme (UPF), Llicenciat en Història Contemporània (UB), Màster en Comunicació Empresarial Especialitat en Tecnologies Digitals (UPF).

més informació
Rocío Celaya

Instructora d'activitats dirigides al Claror Marítim

Llicenciada en Pedagogia de la Dansa a l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, Certificada en Zumba, Certificada en els programes de LesMIlls de Bodybalance i Sh'bam

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate