Completa el teu entrenament amb aquesta sessió de fitness exprés

Esteban Russo | Judit Torres

19 de juny, 2019

Avui us parlarem de què fer si no has pogut venir al gimnàs un dia. El que us donarem és una proposta, no és una sessió perquè la feu sempre sinó que és perquè consulteu amb el vostre tècnic com la podeu fer, si és adequada per vosaltres o heu de fer alguna adaptació. Penseu que és d’alta intensitat i no convé fer-la més d’un cop a la setmana, és només per un dia que no hagueu pogut venir.

Et donarem 3 exercicis, cada un dels exercicis el faràs al més ràpid que puguis durant 30 segons, descansaràs 20 segons. Segon exercici, 30 segons, descanses 20. Tercer exercici, el mateix. Quan ho has fet tot 3 vegades, descanses 30 segons i tornes a començar. Ho pots repetir 4 vegades, 6 vegades o, depèn de la condició física, si pots, més encara. En tot cas, consulta-ho amb el teu tècnic.

Burpee
Comencem amb el primer exercici, el que diem un Burpee. Primer farem una sentadeta, després passarem a fer una planxa i després ens posem de peu i farem un salt. Has de tenir molt en compte que quan fas la planxa et quedis molt vertical, amb la columna molt recta.

Sentadeta Saltada
Segon exercici, farem una mitja sentadeta saltada. Baixarem fins a mitja sentadeta, farem un gran salt i al caure buscarem l’amortiguació molt suau amb els genolls per evitar l’impacte.

Flexions
Tercer exercici, seria fer una flexió amb els braços i, quan has acabat la flexió, obrir i tancar les cames. Aquí és molt important mantenir l’esquena ben recta.

Aquesta proposta la pots complementar amb alguna postura d’hipopressius, recorda sempre preguntar al teu tècnic com ho pots fer, com la pots adaptar per tu i, sobretot, si et convé o no fer-la així. 

 

Segueix llegint...

 

els autors

Esteban Russo

Tècnic de fitness de Can Caralleu

CFGS Esport i AF, Coach i Socorrista

més informació
Judit Torres

Executiva de comptes de comunicació, imatge i màrqueting del Claror Sardenya

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (UAB), Tècnic superior en Realització d’audiovisuals i multimèdia (EMAV)

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate