L'escola de natació ideal per als teus fills

Judit Torres

17 de maig, 2017

Avui us expliquem com està estructurada la natació educativa a Can Caralleu. L’objectiu principal d’aquesta activitat educativa és el desenvolupament integral però no només a nivell físic de tots els alumnes, sinó a nivell actitudinal i a nivell cognitiu.
Les programacions estan vinculades a l’àrea d’Educació Física dels centres educatius tenint en compte sempre el currículum escolar d’educació física establert en cadascuna de les edats.
 
Les programacions també estan estructurades amb unitats de programació. El més important per dur a terme aquesta activitat és el plantejament a nivell de metodologia. 
 
Metodologia
És una metodologia encaminada a crear el gust per l’activitat, confiar en les seves possibilitats, descentralitzar la totalitat de l’atenció de la mecanització i la repetició, i pensar també en l’aprenentatge des d’un punt de vista educatiu on els alumnes s’impliquin en els processos d’aprenentatge. 
 
Les activitats proposades tenen un caràcter recreatiu, són diverses i amb material variat, afavoreixen el treball en equip, la cooperació, el respecte, etc., s’allunyen de la conducta repetitiva i destaquen el joc com a recurs metodològic.
 
Ha de tenir present l’adequació al grup-edat i, la flexibilitat, perquè cada infant desenvolupi l’activitat d’acord amb les seves possibilitats.

Presentació i assessorament tècnic: Gemma Xufré
Producció: Judit Torres

Muntatge i Vídeo: Enchilada Films

l'autor

Judit Torres

Executiva de comptes de comunicació, imatge i màrqueting del Claror Sardenya

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (UAB), Tècnic superior en Realització d’audiovisuals i multimèdia (EMAV)

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate