Atreveix-te amb l'Indoor Walking!

Marc Moya

5 de juliol, 2017

Si ets dels que t'agrada l'spining però vols provar una activitat que et dongui unes sensacions similars per al teu entrenament aeròbic, has de tastar l'Indoor Walking. Entrenaràs tot el cos en una el·líptica al ritme de la música més actual.

"Benvinguts als Clubs Claror". Per tots els qui no coneixeu aquesta activitat, això és l'indoor walking. Espero que estigueu disposats a passar una bona estona envoltats de bona música i molt d'esport! Preparats? 3...2...1....". Així comença una de les activitats de cardio més noves que tenim als centres Claror. Va aparèixer com una alternativa al spinning a causa de l'alta afluència de gent que hi havia. I des del primer dia va tenir una molt bona reacció en tot tipus de públic. Tot i ser una activitat molt jove en el sector, està tenint un èxit rotund.

Treball aeròbic
És una activitat dirigida que dura 45 minuts, en que, gràcies a una el·líptica, es treballa la capacitat aeròbica, és a dir, la resistència del nostre cos. Els seus beneficis són: la millora de la capacitat aeròbica, crema de calories (entre 400-500 per clase), pèrdua de greix corporal i l’augment del pes muscular. L'espai on es fa l'activitat és una de les claus del bon funcionament de les classes però, sobretot, la música que sona. Dempeus i en constant moviment tant de braços com de cames, fa que els ritmes llatins i el pop comercial siguin el més escoltat a la sala, on gairebé és una obligació cantar i també ballar mentre es fa exercici. És un dels moments més divertits i emocionants de la classe. 
 
Una experiència
Aquesta emoció i ganes de passar-ho bé mentre es fa esport és una experiència que es viu classe rere classe pràcticament des del primer dia, ara ja fa quasi 3 anys. Tothom qui ha vingut una vegada repeteix i tan tècnics com socis troben en l'indoor walking un punt de trobada. Una activitat que ens va mostrar que l'spinning no és l'única activitat dirigida per fer cardio i que amb una el·líptica, bona música, actitud i ganes es pot fer una classe amena i distreta. L'indoor walking va arribar per quedar-se als Clubs Claror per donar un aire nou a les classes dirigides.

l'autor

Marc Moya

Tècnic de fitness i Entrenador personal

Grau Superior d’Activitats fisico-recreatives i estic a punt de Llicenciar-me en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate