eGym, descobreix el nou concepte d'entrenament

Judit Torres | Txela Inness

5 d'octubre, 2017

En aquesta ocasió, ens fem ressò del nou sistema d'entrenament de força que planteja la tecnologia d'eGym i ho fem aprofitant que Claror Sardenya presenta aquest octubre aquest pioner circuit d'entrenament.

Claror Sardenya és un club pioner a Catalunya i per això t'ofereix la possibilitat d'entrenar amb la tecnologia d'última generació de la marca eGym que et garanteix un entrenament totalment personalitzat. Faràs una sessió completa de força en només 20 minuts seguint un circuit de 8 màquines de treball de tots els grups musculars després d'haver fet un test inicial per programar les màquines en funció del teu nivell. A més, també inclou un test de revisió cada 6 sessions per adaptar la configuració de les màquines als teus progressos.

Entrenament segur i intuïtiu

La corba d'entrenament d'eGYM mostra el moviment correcte i la durada de l'exercici específic. Per aquest motiu, l'entrenament de força és més fàcil i el risc de lesió es minimitza.

Ajustaments automàtics de la màquina

Després de la sessió d'inducció amb el teu entrenador, les màquines s'ajustaran automàticament en cada sessió d'entrenament per tal que treballis en una postura òptima.

L'èxit de l'entrenament està garantit!

A través de mesuraments de força regulars, les màquines adapten el pes de l'entrenament automàticament. Per tant, sempre treballes amb la resistència òptima i assoleixes els teus objectius.

Entrena i registra el teu progrés amb l'eGym Fitness App

Amb l'aplicació gratuïta eGym Fitness App, els entrenaments es poden programar i són fàcils de seguir. Deixa que el teu entrenador t'enviiï a l'smartphone el pla d'entrenament, dóna un cop d'ull als exercicis a mesura que avances i registra cada sessió d'entrenament

Els anàlisis faran que el teu progrés d'entrenament sigui visible i et mostrin potencialitats de progrés. També podràs competir amb els teus amics amb llistes de classificació i competeix amb el temps per millorar el Nivell d'Activitat.

 

Presentació: Txela Innes
Producció: Judit Torres
Muntatge i Vídeo: Enchilada Films

els autors

Judit Torres

Executiva de comptes de comunicació, imatge i màrqueting del Claror Sardenya

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (UAB), Tècnic superior en Realització d’audiovisuals i multimèdia (EMAV)

més informació
Txela Inness

Responsable de l'àrea de condicionament físic de Claror Sardenya

Llicenciada en Educació Física (INEF)

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate