Els beneficis de nedar al mar

Judit Torres | Manel Moré | Sergi Martínez

6 de juny, 2019

Descobreix amb aquest vídeo els beneficis de nedar en aigües obertes. El grup de Claror Marítim et mostra l'experiència de nedar al mar més enllà de l'estiu i fer-ho amb la preparació i el material més adequat per gaudir d'una gran experiència esportiva.

La pràctica de la natació en aigües obertes, mar, rius o estanys és un esport de moda amb un augment exponencial dels seu practicants en els últims anys. Aquest esport és ideal per practicar a l’estiu però també en bona part de l’any, d’abril a novembre, amb les mesures adequades per aconseguir una bona experiència durant la seva pràctica. 
 
Nedar al mar és molt diferent de nedar a la piscina, però aquest fet no exclou la necessitat de realitzar sempre un bon entrenament planificat i assessorat per un tècnic de referència. A la piscina l’objectiu és aconseguir les capacitats físiques i la confiança psicològica necessària per enfrontar els entrenaments i les competicions en aigües obertes. També és el lloc adequat per buscar el grup d’entrenament que encaixi amb el teu nivell, i alhora, potencia la part més social d’aquest esport, de manera que permet enfrontar en companyia l'experiència d’entrenament i de competició en aigües obertes. Formar part d’un grup d’entrenament d’aigües obertes et permetrà superar totes les inquietuds i sensacions d’inseguretat habituals al començar a practicar aquesta modalitat en un medi inestable com són el mar, els grans rius o els estanys. 
 
La natació en aigües obertes és una de les disciplines esportives que més ens acosta a la natura. De fet, la sensació que experimentem és de fusió i comunió amb l’aigua i de convertir-nos en un element més d’aquest entorn natural mentre avancem braçada a braçada. 
 
Beneficis de nedar al mar
· Ens carrega d’energia
· Permet gaudir de l’entorn i la natura
· Millora la qualitat de vida
· Millora la salut mental i emocional
· Crema gran quantitat de calories
· Incrementa la massa muscular
· Millora la capacitat cardio respiratòria
· Redueix l’estrès
 
Practicar la natació d’aigües obertes pot reportar-nos molt bones sensacions físiques, psicològiques i de llibertat úniques, però cal tenir en compte sempre les recomanacions d’ús i seguretat per gaudir d’aquesta fantàstica disciplina.
 
Al Claror Marítim, cada setmana es fan sortides per nedar a mar obert a la platja de la Barceloneta. En cada sessió s'hi treballa el guiatge, l'acompanyament i la correcció de la tècnica per nedar en aigües obertes. 
 
Segueix llegint...

 

els autors

Judit Torres

Executiva de comptes de comunicació, imatge i màrqueting del Claror Sardenya

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (UAB), Tècnic superior en Realització d’audiovisuals i multimèdia (EMAV)

més informació
Manel Moré

Responsable de l'Àrea Aquàtica i l'Àrea de Lleure de l'Esportiu de Llinars

Tècnic Superior en Animació d'Activitats Fisico Esportives, Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, i Director de Lleure

més informació
Sergi Martínez

Coordinador de l'Àrea de fitness aquàtic de Claror Marítim i entrenador personal

Entrenador Nacional de Natació i Màster en Gestió d’Entitats Esportives

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate