Fit90: Posa't en forma en un temps rècord!

Cristian González

27 de desembre, 2017

Gràcies al programa d'entrenament Fit90 ideat per Claror, el biòleg Guigó, Director del Departament de Bioinformàtica i Genòmica del Centre de Regulació Genòmica de Catalunya, s'ha posat en forma en un temps rècord. Pura ciència aplicada al fitness que t’ajudarà a assolir els teus objectius. Descobreix-lo amb aquest vídeo!

FIT90 és una proposta d’entrenament que utilitza el mètode HIIT. El HIIT (High Intensity- Interval Training o High Interval Intermitent Training) neix del món de l’entrenament esportiu. El primer esportista que va fer servir els mètodes fraccionats amb èxit (el HIIT és una manera d’organitzar l’entrenament fraccionat) va ser Emile Zatopek, i va generar una revolució en l’esport amb els seus resultats. Posteriorment, els entrenaments fraccionats s’han utilitzat per millorar el rendiment en multitud d’esports; i en els darrers anys, s’han investigat els efectes en la recuperació de diverses patologies, com les cardiovasculars i metabòliques, i en la reducció del tant per cent de greix corporal, amb resultats molt positius. 

EL HIIT ha canviat la manera d’afrontar els programes sobre la pèrdua de pes. Tradicionalment, es considerava que per aconseguir cremar greixos eren necessaris més de 30-40 minuts d’exercici aeròbic continuat. Darrerament, la publicació d’articles sobre l’entrenament HIIT i els seus efectes han fet canviar de paradigma els professionals, que comencen a prescriure entrenaments intermitents, curts i d’alta intensitat, per modificar la composició corporal dels seus clients.
 
És un entrenament molt qualitatiu
En tractar-se d’estímuls d’intensitat alta, permet reduir el temps que hem de destinar a l’entrenament per aconseguir resultats. Dos cops per setmana i 45 minuts per sessió és una dosi d’esforç molt sostenible que permet seguir el programa sense problemes d’agenda, fet que genera una forta satisfacció. Amb la proposta FIT90, en tres mesos pots canviar el teu cos.
 
FIT90 agrupa un conjunt de dotze persones amb un objectiu comú seguint unes pautes d’entrenament definides al detall. Són tres cicles d’entrenament de 30 dies, amb un nivell d’exigència progressiu i creixent per assegurar que el nostre cos no s’estanqui en la millora. 
 
L’encarregat de controlar el procés és un tècnic format especialment en entrenament HIIT i en la proposta FIT90. Supervisa i adapta les sessions per a cada individu i respon als teus dubtes, de manera que s’optimitza cada sessió per a cada persona. Per això, és necessari que sigui un grup estable (les mateixes persones), en un projecte a mitjà termini (90 dies, dos cops per setmana) i que incorpori un seguiment de l’evolució de cada individu (amb un tècnic especialitzat i una fitxa personal de seguiment).
 
Pioners en la creació de programes per objectius en grup
Als Clubs Claror creiem que cada persona és diferent i cal buscar noves maneres de personalitzar l’entrenament i millorar-ne els resultats. A més, han de ser econòmicament accessibles. Per només 3,75 euros la sessió, disposaràs d’un entrenament personalitzat supervisat per un especialista format en programes d’exercici en la pèrdua de pes. És com si, entre tots, contractéssiu un entrenador personal per tres mesos. En ser sempre els mateixos, amb el mateix objectiu, es pot aconseguir.
 
La proposta FIT90 ha estat desenvolupada íntegrament pel nostre equip d’innovació, que ha dissenyat l’estructura i l’evolució de les diferents sessions. També s’encarrega de la formació dels tècnics que duen a terme les sessions i permet seguir de molt a prop la progressió de cada un dels usuaris. 
 
En 90 dies, un cos nou a punt per a l’estiu
FIT90 és la millor proposta per gaudir d’un cos espectacular aquest estiu. Una inversió molt ajustada en temps i diners per cada sessió. Gaudiràs d’un seguiment personalitzat, un efectiu sistema d’entrenament contrastat científicament i supervisat per un especialista.
 
No pots fallar. Prova FIT90!
 
 
Producció: Cristian González
Muntatge i Vídeo: Enchilada Films

 

l'autor

Cristian González

Llicenciat en Periodisme (UPF), Llicenciat en Història Contemporània (UB), Màster en Comunicació Empresarial Especialitat en Tecnologies Digitals (UPF).

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate