Group cycle, de les pulsacions als watts

Judit Torres | Natxo Casacuberta

22 de març, 2018

Avui us parlarem d’una manera diferent d’entrenar que tenim des del mes de gener al Claror Sardenya a les classes de cycling.

Hem passat de treballar amb pulsòmetre a treballar amb pulsòmetre i amb percentatges de watts. Això fa que l’experiència client i de pedalar sigui més semblant a pedalar per una carretera o per muntanya perquè és treballa contínuament amb resistència i generant energia.

Això ens permet diversos avantatges a l’hora d’entrenar: d’una banda, l’usuari té la informació segons objectius de manera instantània, és a dir, quan el monitor li demana un 75% de percentatge de watts totals a l’usuari, aquest immediatament es pot col·locar a aquest 75%, cosa que amb el pulsòmetre és un treball de tendència però porta un decalatge d’uns segons o mig minut.

D’una altra banda, facilita molt les activitats a nivell grupal ja que es poden fer jocs grupals com el ritme de cadència, percentatge de freqüència cardíaca col·lectiva, màxims per tota la classe per arribar a una watts determinats, etc.

Tota la classe segueix els mateixos objectius que marca el tècnic en la mesura de les seves possibilitats, percentualment.

Una cosa molt interessant de treballar per watts és que no és necessari que els usuaris portin pulsòmetre, de tal manera que, antigament quan la gent venia sense pulsòmetre anava per sensacions i les sensacions són molt subjectives.

Esperem que vinguis a provar-ho i per a qualsevol dubte, consulta-ho amb el teu tècnic.

els autors

Judit Torres

Executiva de comptes de comunicació, imatge i màrqueting del Claror Sardenya

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (UAB), Tècnic superior en Realització d’audiovisuals i multimèdia (EMAV)

més informació
Natxo Casacuberta

Professor d'spining a Claror Sardenya

Sóc instructor d'spinning amb més de 10 anys d'experiència i tinc la certificació Schwinn de bronze

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate