Wearables que et faran més fàcil l'entrenament

Olga Barbero | Pau Blasco

28 de juny, 2018

En Pau Blasco, tècnic i entrenador esportiu i us explica què són els wearables i perquè us faran l'entrenament més fàcil.

Els wearables són dispositius o elements electrònics que es poden dur o "vestir" i que ens donaran un control exhaustiu del nostre entrenament, i informació sobre la nostra vida quotidiana, com: pulsacions, passes diàries, son, etc

Hi ha un munt de dispositius wearables al mercat: de polsera, de rellotge, tàctils digitals, amb botons, etc.

Els que controlen l’activitat física diària són ideals pels que us inicieu en la pràctica esportiva, ja que ens donarà un control de les passes, pulsacions, calories i fins i tot control del son.

Pels que feu un entrenament regular, en la gamma mitjana trobareu aplicacions per controlar el running, la bici, la natació, i podreu connectar-lo al telèfon mòbil.

Pels que tingueu un alt nivell d’entrenament i us plantegeu reptes esportius, en la gamma alta trobareu l'exposat anteriorment i a més de GPS, i la possibilitat d'incloure gadgets externs.

Les dades es poden veure en temps real a la pantalla del nostre dispositiu i normalment són molt intuïtives. Aquestes dades després les podem revisar també al mòbil amb una app i a l’ordinador, en funció de la gamma que tingueu.

I si voleu saber quin és el més adequat per vosaltres, no dubteu en preguntar al vostre tècnic esportiu quin és el més adient.

els autors

Olga Barbero

Responsable de comunicació, imatge i màrqueting de Can Caralleu i Coordinadora de la Revista Claror

Postgrau de Comunicació Empresarial (UPF), Postgrau de Tècniques Editorials (UB), Llicenciada en Filosofia i Lletres (UB)

més informació
Pau Blasco

Tècnic i Entrenador personal

Tècnic superior en activitats físiques

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate