Ballet Fit i Total Barre, posa't en forma ballant

Olga Barbero | Rocío Celaya

7 de novembre, 2018

La Rocío, tècnica de fitness dels Clubs Claror ens explica com podem posar-nos en forma o complementar el nostre entrenament amb el Ballet Fit i el Total Barre.

Amb el Ballet Fit i el Total Barre, pots treballar el teu cos combinant moviments de la dansa i posar-te en forma o complementar el teu entrenament.
Aquestes activitats et fan modelar i tonificar el teu cos, guanyar força i resistència, treballar la flexibilitat, millorar la teva postura, i a més a més fas un treball cardiovascular.
I no només treballes el teu cos, sinó que treballes el teu cervell buscant equilibri, memòria, ritme i coordinació. Tot això et fa millorar el teu estat d'ànim, reforçant l'autoestima i la confiança.

Al Total Barre treballem a la barra col·locació i moviments del Ballet, combinats amb exercicis de Pilates. I al final de la classe anem a terra a treballar parts específiques del cos, com els glutis i l'abdomen, i a fer estiraments.
En Ballet Fit es fa un treball basat en el Ballet combinat amb moviments del Fitness. Igual que en el Total Barre, s'utilitza la barra com a suport per poder treballar el cos, en la primera part de la classe.
Després es realitzen petites coreografies on fem l'entrenament cardiovascular, seguint a terra amb el treball de glutis i abdomen. Per acabar, uns estiraments i relax.

Les dues classes estan coreografiades amb hits musicals, que et faran seguir el ritme i entrenar de manera divertida, i on es dóna molta importància al treball conscient i a la teva postura.
Recorda que són classes on no cal que hagis fet Ballet abans, són activitats pensades per a tothom.

Vols provar-les?
T'hi esperem!

Més informació
Consulta els horaris de Ballet Fit o Total Barre dels nostres clubs:
Claror Marítim
Can Caralleu
L'Esportiu de Llinars

Si vols conèixer altres activitats que combinen dansa i fitness, mira aquests vídeos:
Segueix el ritme amb el Sh'bam de Les Mills!
Activa't a l'aigua amb l'Aiguazumba!

Per saber-ne més sobre la dansa, llegeix aquests articles:
Ara tothom balla! Apunta't a la moda de la dansa!
Alliberar-se amb la dansa 

els autors

Olga Barbero

Responsable de comunicació, imatge i màrqueting de Can Caralleu i Coordinadora de la Revista Claror

Postgrau de Comunicació Empresarial (UPF), Postgrau de Tècniques Editorials (UB), Llicenciada en Filosofia i Lletres (UB)

més informació
Rocío Celaya

Instructora d'activitats dirigides al Claror Marítim

Llicenciada en Pedagogia de la Dansa a l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, Certificada en Zumba, Certificada en els programes de LesMIlls de Bodybalance i Sh'bam

més informació

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate