KIA, cap a una conducció més ecològica

14 de desembre, 2018

Conduir de forma més ecològica ja no té excuses. Descobreix la línia de vehicles ECO de KIA.

Més a prop d’un futur sostenible
El progrés no s'atura, la societat avança a passes de gegant i, en aquest procés, cada vegada agafa més importància tenir cura del medi ambient i del nostre entorn. És una realitat que l’alta contaminació i l’augment d’emissions és un problema major cada dia, que ha motivat a les grans companyies automobilístiques a renovar-se i a aplanar el terreny pel que podria arribar a ser una mudança definitiva cap a les energies alternatives.
En aquest punt d’inflexió en el que ens trobem, sembla evident que la tendència en l’ús de l’automòbil va cap al descens del dièsel, a l’augment de motors de benzina cada cop més eficients i, per descomptat, als motors híbrids i dels vehicles purament elèctrics.

La Gamma ECO de KIA
En aquesta línia, KIA busca liderar el canvi en la mobilitat del futur i, sota el lema “sense límits per tots”, ofereix una línia de vehicles ECO formada per quatre models que s’adapten a qualsevol i que van des de vehicles híbrids, passant per híbrids endollables i fins i tot automòbils 100% elèctrics.
La forma de moure’s per les ciutats està canviant. Al 2017, les vendes de vehicles elèctrics van créixer un 74% respecte al 2016, augmentant en un 67% les de vehicles híbrids:

  • KIA Niro HEV: El primer crossover híbrid de la marca. Combina un motor eficient convencional amb un altre elèctric, que fa reduir el consum de combustible de forma notable. A més, té etiqueta ECO i l’aparcament en zones regulades està bonificat.
  • KIA Niro PHEV: Un model que, sens dubte, destaca pel seu baix nivell d’emissions i que gràcies a la seva autonomia elèctrica de fins a 58 kms, pot presumir de tenir l’etiqueta ZERO de la DGT, que li permet circular sense restriccions en episodis d’alta contaminació i aparcar gratuïtament a zones regulades.
  • KIA Optima PHEV: El primer híbrid amb una configuració i disseny que fan possible circular en mode “zero emissions” fins a una velocitat de 120km/h. En disposar d’autonomia elèctrica, també gaudeix dels beneficis de mobilitat i aparcament gratuïts d’un vehicle amb etiqueta ZERO.
  • KIA Soul EV: Es tracta de l’únic model 100% elèctric de KIA. La seva versió de 2018 ha millorat la capacitat de la seva bateria, augmentant l’autonomia en un 18% i assolint els 250 quilòmetres. Compta amb etiqueta ZERO i aparcament gratuït.


Però les solucions de KIA no acaben aquí. Amb l'objectiu de liderar la conducció ecològica, la marca oferirà 16 nous vehicles electrics fins al 2025. A més, durant el 2019, KIA portarà a Europa el servei de cotxe compartit (WiBLE) de la mà del KIA Niro PHEV, un vehicle endollable amb el qual, a través d’aplicació mòbil, oferirà vehicles a clients que necessiten conduir però que o bé no tenen cotxe, o bé busquen una conducció més còmoda.
Conduir de forma més ecològica ja no té excuses.
 

Més informació

Si vols conèixer la gamma eco de vehicles KIA, visita el seu web.

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate