autors

Borja Vilaseca

Comunicador, emprenedor i creador de sistemes pedagògics

Borja Vilaseca és escriptor, filòsof, conferenciant, professor i emprenedor de projectes orientats a la transformació i el despertar de la consciència de la societat. La seva gran passió és democratitzar la saviesa per inspirar un canvi d'actitud i de mentalitat, de manera que les persones aprenguin a ser veritablement felices i sàpiguen com desplegar tot el seu talent i potencial al servei d'una funció professional útil, creativa i amb sentit.

@

Actualment és el director del Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge, una titulació pionera i de referència a Espanya, present a les ciutats de Barcelona, Madrid i València. També és el fundador del projecte d'educació emocional gratuït per a joves La Akademia, present en més de 40 ciutats de tota Espanya, així com a Colòmbia, Brasil, Argentina, Equador i Mèxic.

És expert en autoconeixement a través de l'Eneagrama. Ha impartit més de 250 cursos d'autoconeixement per més de 6.000 persones en diferents països i des de 2017 ofereix els seus cursos en versió online. Com a professor ha col·laborat amb ESADE, la Universitat de Barcelona, la Ramon Llull, la Pompeu Fabra, l'Institut d'empresa i Barcelona Activa. Ha escrit quatre llibres: ‘Encantado de conocerme’, ‘El Principito se pone la corbata’, El sinsentido común’ i ‘Qué harías si no tuvieras miedo’. Part de la seva obra literària ha estat traduïda i publicada en 17 països. Anualment imparteix prop de 50 conferències a Espanya i Llatinoamèrica per promoure un canvi de paradigma.
 

publicitat

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate