autors

Claudia Bruna

Coach familiar, escriptora i assessora d'empreses en acceleració del canvi

Llicenciada en Administració i Direcció d'empreses per la UPF, Barcelona, especialitzada en màrqueting, management, lideratge i coaching

Sóc mare de 3 nens preciosos: Valentina, Julieta i Matías. Aquesta és la meva gran passió i el que em va obrir els ulls al coaching per a pares. A més de mare sóc coach professional i autora del llibre, 'Descubriendo a Matías'.

Vaig treballar molts anys en dues multinacionals, Danone i Unilever. Quan vaig ser mare vaig decidir canviar la meva vida i prendre un altre rumb professional. Em vaig submergir en el coaching alhora que aprenia a ser mare i vaig descobrir el potencial i la utilitat que aquesta eina tenia en la relació entre pares i fills. He creat amb molt amor i passió aquest projecte amb la intenció de seguir generant curiositat i aprenentatge en les famílies i acompanyar-les en el projecte més important de les seves vides: Educar als seus fills.

Vaig descobrir en el coaching un gran suport per desenvolupar-me i sentir-me millor com a mare i com a persona. Per a mi ha estat com una guia de com viure millor i ajudar als altres a viure millor.

Sóc amant de l'esport i la naturalesa. Em considero una persona propera, oberta, tolerant, alegre i entusiasta. La meva gran passió, a més dels meus fills, és el sentit de l'humor. M'encanta riure'm a riallades i tornar a ser una nena. És en aquests moments on em sento plenament VIVA. És per això que lluito per mantenir la nena que portem dins i seguir gaudint de la nostra innocència, tendresa i puresa.

publicitat

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate