autors

Ester Benach

Responsable de Relacions i compromís Social de Clubs Claror

Llicenciat en Ciències de la Comunicació (UAB), llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (UOC)

@https://www.linkedin.com/pub/ester-benach-diaz/54/9/30b
Quina és la meva tasca professional?
Des del 2012, dirigeixo les polítiques i accions de Responsabilitat Social Corporativa als Clubs Claror.
Assumeixo la Secretaria de l'Associació Can Roger, integrada per 6 entitats del barri de Sagrada Família -entre les quals Claror- que tenim per objectiu obrir un menjador social per als veïns i veïnes del barri.
Abans del 2012 i des del 1996, vaig formar part de l'Àrea de comunicació i màrqueting del grup Claror, com adjunta a coordinació, fent tasques molt diverses com ara l'execució dels comptes de comunicació dels clubs, la comunicació interna, la relació amb la premsa o la coordinació i maquetació de la revista i altres publicacions de l'entitat.
 
Quins esports practico?
He fet ballet, natació i natació sincronitzada però... del que més gaudeixo actualment és de les escapades a l'spa! Aprofito per fer alguns metres a la piscina i, de tant en quant, algun massatge que em repari l'esquena.
 
Quines coses m’agraden?
La relació amb entitats i la vida associativa, ballar, sentir-me petita jugant amb els meus fills, trobar moments per als amics, la meva feina per la satisfacció contínua de poder contribuir a millorar la vida de moltes persones.

Pàgines

publicitat

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate