autors

Manel Moré

Responsable de l'Àrea Aquàtica i l'Àrea de Lleure de l'Esportiu de Llinars

Tècnic Superior en Animació d'Activitats Fisico Esportives, Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, i Director de Lleure

Quina és la meva tasca professional?
La meva tasca professional és realitzar la gestió de l'equip tècnic de l'àrea aquàtica i de l'àrea de lleure de l'Esportiu de Llinars, organitzar i planificar totes les tasques relacionades amb aquestes. Conjuntament realitzo tasques de tècnic a l'àrea aquàtica, cursets, activitats dirigides, assessorament, etc.

Quins esports practico?
Actualment practico la natació en aigües obertes i altres activitats esportives de forma més lúdica com per exemple el Pàdel.

Quines coses m'agraden?
M'agrada gaudir de l'activitat física i l'esport d'una forma saludable i si pot ser en contacte amb la natura. M'agrada viure experiències noves i viatjar per conèixer món. Sóc una persona amb facilitat per comunicar-me i relacionar-me, gaudint així de les estones que comparteixo amb els amics i la família.

publicitat

afegir la revista a les RSS

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate