Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Esportistes Compromesos

A Claror ens dediquem a millorar la qualitat de vida de moltes persones de totes les edats, a educar en determinats valors als més petits, a vetllar per la salut dels més grans. I això és tot un privilegi.

I som conscients que practicar un esport o activitat física comporta sempre un esforç per al qui el fa. Un esforç físic però també de constància, d'assolir reptes, de fer sacrificis... Un esforç que sempre es veu recompensat a nivell individual o d'equip i que ara ens agradaria que també trobés recompensa a nivell social, comunitari.

El projecte "Esportistes Compromesos" preten promoure iniciatives per fomentar un retorn social al nostre, al vostre, esforç.

Els Clubs Claror som ja una gran família i ara, més que mai, volem reforçar vincles de responsabilitat i compromís amb els qui més ens necessiten.

Iniciatives en què pots participar com a "Claror"

 • BML (100 euros inicials si t’inscrius com a Claror)

  Impulsa: Hospital Sant Joan de Déu

  La Barcelona Magic Line que cada any organitza l'Hospital Sant Joan de Déu és una travessa solidària no competitiva. Recorre set turons emblemàtics de Barcelona, cadascun d’ells lligat a una causa. D’una banda, el repte esportiu consisteix en completar el recorregut que pot ser de 10, 20 o 30 km. L’altra repte és el solidari, ja que cada equip es compromet a recaptar fons per als projectes socials de l’Hospital. En aquest cas, no hi ha un import mínim ni màxim. Si t’animes a formar-ne un i participar com a Claror envia’ns un correu a esportistescompromesos@claror.cat

  Més informació: http://www.barcelonamagicline.org

 • Trailwalker (200 euros inicials si t’inscrius com a Claror)

  Impulsa: Oxfam Intermón

  La Trailwalker és una prova en què equips de 4 persones (més 2 d’intendència) han de recórrer a peu 100 quilòmetres en un temps màxim de 32 hores. El repte solidari consisteix en què cada equip aconsegueixi 1.500 euros que aniran destinats íntegrament a projectes per erradicar la pobresa d’Oxfam Intermón. Consulta els avantatges d’apuntar-te com a Claror!

  Més informació: http://trailwalker.oxfamintermon.org/ca

 • Nit de l'aigua

  Impulsa: Unicef

  Des de Claror ens hem adherit a la Campanya 'La nit de l'aigua' impulsada per UNICEF i que té per objectiu recolzar i recollir fons per als programes que l'ONG duu a terme en relació a l'aigua, el sanejament i la higiene en països en vies de desenvolupament. I és que són més de 1.400 infants els que moren cada dia per la falta d'aigua potable i de sanejament. Si vols donar suport a la causa, pots apuntar-te  al Bany de Nit especial que fem cada any en un dels nostres clubs esportius.

  Més informació: http://www.lanitdelaigua.org

 • Mulla't per l'Eslcerosi Múltiple

  Impulsa: Fundació Esclerosi Múltiple

  Cada any ens impliquem en la campanya Mulla't! impulsada per la Fundació Eslcerosi Múltiple. Els nostres clubs s'hi han adherit per tal que entre tots puguem recollir molts fons per lluitar contra l'esclerosi múltiple, una malaltia neurodegenerativa. Al juliol t'animem a venir a nedar uns quants metres i a col·laborar econòmicament amb la Fundació Esclerosi Múltiple fent una donació o comprant algun dels elements de merxandatge dissenyats per Kukuxumusu que trobaràs al teu club Claror.

  Més informació: http://www.fem.es/Mullat-per-la-esclerosi-multiple.aspx

Iniciatives d'esportistes solidaris

Participes en altres iniciatives esportives amb finalitat solidària?

Nosaltres t'ajudem a difondrre-les! Envia'ns la següent informació a esportistescompromesos@claror.cat i les visualitzem

 • Nom i cognoms
 • Club i número d'abonat
 • Títol i explicació de l'esdeveniment
 • Una foto horitzontal
 • Concert en favor de la BML

  Els dos equips inscrits a la Barcelona Magic Line com a Claror_intrépides organitza un Concert solidari el proper dissabte 21 de febrer per recollir fons per als projectes de l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu.

  Serà a les 20 hores al Centre Cívic La Sedeta. Hi actuarà la banda de blues, pop i rock 'Sonics'. Les entrades solidàries: 5 € els adults, 2 € els joves i gratuït per a infants.                              

  Més informació: http://www.barcelonamagicline.org/ca/equip/209

 • Venda de productes de la BML

  No us heu apuntat a la BML però voldrieu col·laborar amb els projectes de l'Hospital Sant Joan de Déu?

  Doncs podeu fer-ho fàcilment comprant el merxandatge de la caminada solidària.

  El diumenge, 22 de febrer, de 9 a 14 hores, els dos equip Claror_Intrépides estaran al Claror Cartagena venent merxandatge per la causa.

  Apropeu-vos-hi que, a més, podreu veure el Torneig Infantil de Judo!

GTranslate