A l'Esportiu de Llinars t'ajudem a trobar parella per jugar a pàdel o tennis

2 d'abril, 2012

L'Esportiu de Llinars continua apostant pels esports de raqueta i ara ja compta amb un espai a la seva pàgina Facebook on podràs publicar el teu anunci per trobar parella de pàdel o tennis.

Només t'hauràs de fer seguidor de la pàgina Facebook de l'Esportiu de Llinars i visitar l'apartat del menú esquerre que posa "Parella de tennis o pàdel". Allà hi podràs deixar el teu anunci indicant l'horari que et va millor i el teu nivell de joc. Després només hauràs d'esperar que algú et respongui per acordar horaris i quedar.

Bloc de pàdel

L'Esportiu de Llinars del Vallès posa en marxa un bloc de pàdel per oferir tota la informació possible als practicants d'aquest esport de raqueta. En aquest bloc hi trobareu horaris, preus, calendaris, notícies d'actualitat, promocions, resultats de campionats, fotogaleries i molt més.

L'objectiu d'aquest bloc és convertir-se en un punt de trobada virtual per als amants del pàdel. Esperem que entre tots el gaudiu i l'enriquiu amb les vostres aportacions. 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate