Entrades a només 18 euros per "Celobert" al Teatre Goya

7 de maig, 2012

Els socis del Claror Club podran gaudir d'entrades a només 18 euros per veure Celobert al Teatre Goya del 18 al 26 de maig.

Poden els capitalistes viure realment amb els idealistes socials? Podem perdonar el passat? I encara més, podem perdonar-nos? Tom Sergeant, ric i propietari de pròspers restaurants es queixa dels 18 anys del seu fill Edward i intenta reconciliar-se amb Kyra Hollis, la seva jove ex-amant, ex-cambrera i ex-cangur del seu fill. Hollis, després d’una relació sentimental de sis anys amb Tom Sergeant, ha esdevingut una professora d’escola compromesa socialment.

Un loft de la perifèria de Londres es converteix en el punt de trobada, un confessionari d’amors perduts on ell, vidu ratllant la seixantena i ella, una jove professora idealista, descobriran que la vida no permet fer marxa enrere.

Per comprar entrades és imprescindible fer la reserva per telèfon, identificant-se com a membre del Claror Club, i donant un número de targeta de dèbit o crèdit. El telèfon de reserva és el 93 309 70 04. Aquest descompte no és vàlid a taquilla. Hi ha un suplement d'un euro/entrada per la gestió de reserva anticipada.

MÉS INFORMACIÓ

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate