Entrades 2x1 per veure l'obra Hurlyburly al Teatre Tantarantana

7 de maig, 2012

Els socis del Claror Club podran gaudir d'un 2x1 en la compra d'entrades per a l'obra Hurlyburly al Teatre Tantarantana en les representacions dels dies 11, 12 i 13 de maig. Amb aquesta promoció podran adquirir cada entrada per només 9 euros.

Hurlyburly és una mirada profunda a la complexitat dels sentiments i les relacions humanes, afectades per les conseqüències de l'èxit. La història es centra en les vides de quatre homes, íntims amics, amb un present professional absolutament prolífic, fruit d'unes carreres plenes de treball, constància i talent; però unes vides personals buides completament. Eddie i Mickey són directors de càsting; Artie és productor; i Phil, actor. L'excés d'èxit amb que les seves vides s'han constituït i acomodat, els ha provocat un caos mental (Hurlyburly) al límit de la bogeria.

Per tenir accés als diferents descomptes és imprescindible presentar el Carnet Claror Club a les taquilles del Teatre Tantarantana.

L'obra es pot veure fins el 20 de maig al Teatre Tantarantana.


 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate