20% de descompte per veure l'obra No exit? a l'Espai Porta4

16 de maig, 2012

Els socis del Claror Club podran gaudir d'un 20% de descompte per veure No exit? a l'Espai Porta4 els diumenges de maig a les 19 hores.

Atrapada en un cercle viciós, en un bucle sense sortida, en un mar de tedi engolit pel pas del temps. Davant seu una porta tancada que no la deixa avançar ni s'atreveix a obrir. Sola, salta al buit per les finestres de l' autoengany on sembla ser que totes les sortides són errònies però...fa res per canviar? T.O.C, T.O.C, T.O.C... Obrirà la porta? Trobarà la sortida? S´atrevirà a desenmascarar el que hi ha darrera el seu Transtorn Obssessiu Compulsiu?

NO EXIT? És un projecte polivalent i espontani, que combina teatre físic, performance, música en directe i videoprojeccions de creació pròpia; esdevenint una obra propera i visceral, carregada d´emoció i sensibilitat a boca de canó, que no deixa mai indiferent.

Per tenir accés al descompte és imprescindible presentar el Carnet Claror Club a les taquilles.

MÉS INFORMACIÓ
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate