Prepara't per l'estiu al Claror, matrícula a 10 euros si t'abones fins l'11 de maig!

19 d'abril, 2012

Si estàs pensant en posar-te en forma de cara a l'estiu ara és el moment per començar. El CEM Claror t'ho posa ben fàcil perquè fins l'11 de maig, si t'abones, gaudiràs de matrícula a 10 euros i t'obsequiarem amb una samarreta de regal i un programa d'entrenament personalitzat gratuït.
 
A més, si t'abones abans del 30 d'abril tindràs una visita d'assessorament nutricional i una visita d'anàlisi de massa corporal gratuïtes.

Al CEM Claror comptaràs amb un assessorament personalitzat dels nostres professionals en esport i salut, que et faran un programa adaptat a les teves necessitats. A més, podràs gaudir d'espais esportius amb la darrera tecnologia i d'una àmplia oferta d'activitats per compartir amb els nous companys i companyes que coneixeràs a les nostres instal·lacions.

A més, si t'abones al nostre centre també podràs estalviar amb el carnet del Claror Club que t'oferim gratuïtament i amb el que tindràs accés a un munt de descomptes en cultura, lleure i comerços.

Prepara't per l'estiu al Claror!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate