Miquel Céspedes assumeix la Presidència del Patronat de la Fundació Claror

8 de maig, 2012

El Patronat dela Fundació Claror, en reunió celebrada el passat dijous 3 de maig, va aprovar per unanimitat la seva recomposició, amb la renovació de membres i càrrecs al màxim òrgan de govern de l’entitat.

La novetat més rellevant va ser que la mestra de l’Escola Sagrada Família i Presidenta de la Fundació els darrers 4 anys, Laura Ponce, va deixar el Patronat i, per tant, la Presidència de l’entitat. El seu relleu era una decisió anunciada i presa per decisió pròpia, i que acompleix amb el compromís de relleu que va adquirir en aplicar-se els nous Estatuts de l’entitat.
La Presidència de la Fundació ha passat a exercir-la en Miquel Céspedes, de l’estament de mestres de l’Escola Sagrada Família. El claustre d’aquest estament, d’altra banda, va designar Mercè Valentí com a nova patrona en substitució de la Laura Ponce.

El Patronat vol expressar el més sincer agraïment a la Laura Ponce per la seva dedicació i confiança durant els 10 anys que ha format del Patronat, alhora que desitja tota la sort al Miquel Céspedes en la seva nova tasca, i dóna la benvinguda a l’organisme a la Mercè Valentí com a nova patrona.

D’altra banda, la setmana passada es va produïr la vacant per defunció d’en Bernat Alonso. El Patronat vol expressar el seu profund pesar per la seva irreparable pèrdua, agraïnt la gran tasca que des de l’estament dels Socis va desenvolupar durant molts anys per al creixement de la Fundació Claror. El Patronat vol destacar  la seva professionalitat, la seva integritat i el gran respecte que sempre va mostrar per l’acció de govern que desenvolupa el Patronat.

Per al seu relleu, ja s’havia iniciat el procés de designació per cooptació d’un nou representant dels socis que es preveu sigui enllestit durant el mes de juny.
Un altre dels canvis aprovats és que la Vice-Presidència del Patronat ha passat a exercir-la en Joan Riera, patrò extern. La resta de càrrecs (secretaria i vice-secretaria) continuen essent assumides per les mateixes persones (Sílvia Martínez i Dolors Bertran, respectivament).

Així queda la nova composició del Patronat

President Miquel Céspedes Claustre Escola Sagrada Família
Vicepresident Joan Riera Extern
Secretària Sílvia Martínez AMPA Escola Sagrada Família
Vicesecretari Dolors Bertran Treballadors
Vocal Antoni Aliana Extern
Vocal Nilda Folch Sòcia Abonada
Vocal Santi Padró Extern
Vocal Francesc Salas AMPA Escola Sagrada Família
Vocal Mercè Valentí Claustre Escola Sagrada Família
Vocal Vacant* Soci Abonat

*Procés de cooptació d’un nou representant dels socis que es preveu enllestit durant el mes de juny.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate