L'equip de Màsters de Natació obté uns grans resultats en els Campionats de Catalunya

16 de maig, 2012

L'equip de Màsters de Natació de la Fundació Claror va participar els dies 12 i 13 de maig en els Campionats de Catalunya Natació Màsters, que es van celebrar a la piscina del CN Sant Andreu i es va classificar en setena posició del medaller d'entre els 62 clubs que van participar en la competició.

L'equip estava format per un total de 15 nedadors i nedadores, que van obtenir 13 medalles d'or, 6 d'argent i 9 de bronze.

La nedadora Anna Espejo, monitora de l'àrea aquàtica del CEM Can Caralleu, també va participar en el campionat i va fer el récord de Catalunya de 200 metres esquena.

Una trajectòria d'èxits
La secció Màsters de Natació de la Fundació Claror va ser formada l’any 1988 quan Mercè Bel i Roser Castillo van participar per primer cop als Campionats de Catalunya. Des d’aleshores la secció no ha parat de crèixer i ha aconseguit molts títols als Campionats de Catalunya i d’Espanya, consolidant-se en els darrers temps com un dels millors equips Màsters de Catalunya.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate