Matrícula a 10 euros i motxilla esportiva de regal si t'abones abans del 5 d'abril!

2 d'abril, 2012

Si estàs pensant en posar-te de cara a l'estiu ara és el moment per començar. El CEM Claror t'ho posa ben fàcil perquè fins al 5 d'abril, si t'abones, gaudiràs de matrícula a 10 euros i t’obsequiarem amb una motxilla esportiva de regal.

Al CEM Claror et sentiràs com a casa teva i, a més, comptaràs amb un assessorament personalitzat dels nostres professionals en esport i salut, que et faran un programa adaptat a les teves necessitats.

Ara pots abonar-te al CEM Claror, on podràs gaudir d'espais esportius amb la darrera tecnologia i d'una àmplia oferta d'activitats per compartir amb els nous companys i companyes que coneixeràs a les nostres instal•lacions.

A més, si t'abones al nostre centre també podràs estalviar amb el carnet del Claror Club que t'oferim gratuïtament i amb el que tindràs accés a un munt de descomptes en cultura, lleure i comerços.

Et sentiràs com a casa!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate